Herní headset Asus ROG disponuje DAC i 7.1kanálovým zvukem

vydáno 1. 2. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: Asus ROG Strix Fusion 500, Bongiovi Acoustics, DAC, herní headset, náhlavní souprava, prostorový zvuk

Společnost Asus na trh uvádí herní náhlavní soupravu (headset) s modelovým označením ROG Strix Fusion 500, která hráčům nabízí špičkové funkce.

Ke specialitám, které novinku odlišují od konkurence, patří nastavitelné RGB osvětlení, jež můžete synchronizovat s jinými náhlavními soupravami stejného typu. Vhodné například pro týmy soutěžící na různých turnajích.

To však není všechno. Nejdůležitější věcí u sluchátek je samozřejmě zvuk – a zde výrobce myslel asi na všechno. K dispozici je integrovaný digitálně analogový převodník (DAC) ESS 9018 a zesilovač 9601 zajišťující pokud možno co nejvěrnější reprodukci zvuku.

Součástí „balení“ jsou pak i měniče s průměrem 50 mm a vzduchotěsnými komorami (sic!) – i díky nim má zvuk obsahovat nebývale hluboké basy. Další zvláštností futuristicky pojatého headsetu je virtuální 7.1kanálový prostorový zvuk, který byl Asusem vyvinut ve spolupráci se společností Bongiovi Acoustics a optimalizován je pro využití u stříleček a her typu MOMA.

Digitální mikrofon, který je součástí headsetu, pak disponuje algoritmem pro zpracování zvuku, v jehož důsledku má být komunikace mezi jednotlivými hráči bezproblémová.

Herní náhlavní souprava Asus ROG Strix Fusion 500 na českém trhu vyjde na 4 599 Kč, na tom slovenském pak na 214,99 eura s DPH.

Zdroj: TZ Asus

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře