HD komiks #23: Já sním o Vánocích modrých

vydáno 23. 12. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Extra HD

Tagy: Agent, Blu-ray, DVDobchod.cz, Fanda, film, HD Ježíš, komiks, Opravdová kočka, Planet Earth, Planeta Země, SD blondýna

Vánoce mají být svátky klidu, míru a pohody, alespoň tedy v tom tradičním slova smyslu. Že tomu tak rozhodně není, to musí být každému jasné – stačí se rozhlédnout kolem. Co takhle zkusit na všechen ten nesmyslný shon zapomenout a ponořit se do světa vysokého rozlišení? Máme pro vás takový návrh…

Ideálním partnerem modrých Vánoc je samozřejmě e-shop DVDobchod.cz. Do zítřka už sice žádné další vánoční dárky rozeslat nedokáže, ale jinak má samozřejmě v nabídce vše, nad čím se kompletní sestava hrdinů našeho HD komiksu rozpývá. Nevěříte? Věřte!

DVDobchod.cz - logo

Jen pro toho kapra a stromeček budete muset zajít jinam.

TIP: Pro zobrazení v plném rozlišení si na obrázek klikněte. Myší. Teď hned.

HD komiks #23: Já sním o Vánocích modrých

Na pokračování se můžete těšit zase za dva týdny.

V hlavních rolích

HD komiks - HD Ježíš

HD Ježíš

Známe ho všichni: proměna vody ve víno, nasycení hladových, léčba malomocných, vstávání z mrtvých, Blu-ray do každé rodiny a další zázraky. Nyní i v HD! Jako evangelizátor vysokého rozlišení bude mít spoustu práce…

HD komis - SD blondýna

SD blondýna

Blondýnky určitě nepodceňujeme, ale máme s nimi své zkušenosti. Ohledně blonďaté elektroniky pak platí: je úplně jedno jaké to má rozlišení, upscaling, odstup šumu nebo verzi HDMI, hlavně ať je to růžové!

HD komiks - Fanda

Fanda

Pravidelný čtenář HDmag.cz, pohybující se pouze ve světě vysokého rozlišení. Full HD je pro něj naprostá samozřejmost a už si šetří na 2K, 4K, 3D a další zkratky. Pokud něco není HD, tak to pro něj hasne.

HD komiks - Agent

Agent

Vlezlejší bratr známého Agenta Smithe. Pracuje na živnostenský list pro AACS LA, BSA, DVD CCA, OSA, Microsoft a podobné zábavní podniky, takže ho nemá nikdo rád a každou chvíli si musí kupovat nové brýle. A to mu patří!

Opravdová kočka

HD komiks - Opravdová kočka

Opravdová kočka má za cíl prožít život v klidu a míru, pokud možno s vyloučením zásahů ze strany lidských bytostí. Opravdové kočky chytají věci. Opravdové kočky sežerou skoro všechno, co chytí.

Článek je součástí seriálu HD komiks »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Extra HD

Komentáře