HD DVD přehrávač za dva tisíce

vydáno 1. 11. 2007 | sekce Novinky | téma Přehrávače, Ze světa | 6 komentářů

Tagy: HD DVD, HD-A2, přehrávač, Toshiba, Walmart

Walmart - logo

Americký obchodní megařetězec Walmart připravil na zítřek pro všechny zájemce o HD DVD přehrávač Toshiba HD-A2 opravdu zajímavou akci. Ačkoliv je jeho aktuální cena $200, ve vybraných obchodech bude pouze zítra od 8:00 do vyprodání zásob k dostání za celkem neuvěřitelných $100 (asi 2000,– Kč).

Další informace o přehrávači jsou k nalezení ve dva dny starém článku HD DVD přehrávač za čtyři tisíce. Předvánoční trh dělá v Americe opravdu divy, Walmart dále nabízí například 50" plazmový televizor Sanyo za necelých $1000 a vybrané HD DVD tituly za $15. Tomu se říká šťastné a veselé! Blu-ray formátu podobný „lidový přístup“ opravdu chybí.

Bude velmi zajímavé sledovat, jak existence takového ultralevného HD DVD přehrávače zamíchá poměrem sil ve stále trvající válce HD formátů.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: HD DVD přehrávač za dva tisíce

Vložil Gregovsky (bez ověření), 2. Listopad 2007 - 12:05

Obrázek uživatele Gregovsky

chtel bych poprosit autory aby v nadpisech nepouzivaly hodnoty v korunach ale v dolarech… takto to zavani tim ze tento prehravac lze koupit nekde u nas, na coz jsem se i ja uz dvakrat nachytal… ac je to fajn ze cena v US je treba 100$, i kdybych si ho tam za tyto penize koupil, tak je mi tady u nas k nicemu… proto opravdu udaj v korunach, zvlaste v nadpisu povazuji za nefer vuci vasim ctenarum. dekuji TG

Re: HD DVD přehrávač za dva tisíce

Vložil d.f.h, 2. Listopad 2007 - 17:13

Obrázek uživatele d.f.h

Díky za názor, zvážím to. Schválně jsem se díval, jak je to s cenami na ostatních serverech a je to tak půl na půl, takže si to rozmyslím :-)

Re: HD DVD přehrávač za dva tisíce

Vložil Peppies (bez ověření), 2. Listopad 2007 - 14:11

Obrázek uživatele Peppies

Gregovsky: To by bylo přání všech, aby takovej přehrávač u nás se prodával za stejnou cenu :-)))) Podle mě je to informace, kterou musíš brát jako opravdu jen info, protože Playstation 3 se taky v USA prodává za jinou cenu než u nás… a o cenách blu-ray filmů si můžeme taky jenom nechat zdát viz zahraniční eshopy, kdy mají cenu poloviční oproti našem :-)

Re: HD DVD přehrávač za dva tisíce

Vložil d.f.h, 2. Listopad 2007 - 17:14

Obrázek uživatele d.f.h

Tak tak, bohužel. Ovšem zatímco s dovozem Blu-ray ze zahraničí není problém, tedy pokud člověk oželí české titulky, s přístroji je to horší. Škoda, velká škoda…

Re: HD DVD přehrávač za dva tisíce

Vložil peppies (bez ověření), 3. Listopad 2007 - 15:03

Obrázek uživatele peppies

Ty filmy ktere jsou u nas jsou opravdu na trebas britskych eshopech cenove polovicni tj. i s ceskymi titulky, navic uz jsou k videni filmy s podporou od Warner a Twenty centruy fox. Ovsem chce to mit jasny informace co je s ceskyma titulkama a co ne jinak mam hezky obrazky,rozpohybovany, kterym moc rozumet nebudu. Chapu, ze ceny prehravacu jsou naprd..zvlaste pokud to nekdo pouziva jen na prehravani filmu. Pokud chce od toho vice tak jsou tu i ty varianty jako PS3 s 40GB diskem.

Re: HD DVD přehrávač za dva tisíce

Vložil Gregovsky (bez ověření), 3. Listopad 2007 - 18:32

Obrázek uživatele Gregovsky

vim jak je to s cenami u nas a v zahranici, casto neco kupuji pres ebay, jak us tak ger nebo gb… myslel jsem to tak ze je pro mne rozdil jestli je nadpis treba „prehravac za dva tisice“ nebo „prehravac za sto dolaru“ myslim ze kazdy si v hlave prebere kolik to je cca na koruny a zbytecne se netesi an to ze si precte kam si u nas pujde zitra koupit prehravac za 2tis… ja ctu HDmag pres RSS kde vidim jen nadpisy clanku… jinak autor mi podle reakce rozumel tak jak jsem to myslel, a jsem mu vdecny alespon za zamysleni a prozkoumani problematiky…