Fujitsu nabízí svůj dosud nejmenší počítač

vydáno 4. 10. 2018 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma IT a software

Tagy: Fujitsu Esprimo G558, kompaktní zařízení, mini PC, minipočítač

Chcete-li kompaktní stolní počítač, který využijete nejen pro své multimediální potřeby, jeden by pro vás měla firma Fujitsu. A když říkáme kompaktní, myslíme kompaktní.

Model Fujitsu Esprimo G558 má totiž objem menší než jeden litr (konkrétně 0,86 litru), a tak je o 96 procent menší než standardní microtower. Součástí balení jsou nejnovější procesory Intel Core 8. generace a výrobce zdůrazňuje především minimální tepelný výkon a hlučnost celého zařízení.

Počítač lze samozřejmě propojit s jakýmkoliv displejem, ale nejvyšší kompatibilita je zajištěna při kombinaci s displejem Fujitsu P24–9 TE, kdy prostřednictvím jednoho kabelu USB typu C zajistíte napájení i síťové připojení a zároveň synchronizaci vypínání napájení mezi displejem a PC.

Zařízení má minimální prostorové požadavky, uvnitř však naleznete vše potřebné. Kromě výše zmíněných procesorů i paměť typu DDR4 2 666 MHz, disk SSD PCI Express NVMe a podporu rozhraní M.2. Dále je k dispozici taktéž podpora pro starší verze standardních rozhraní minipočítačů – HDMI + DP, 4+2 USB, LAN a audio. Fujitsu Esprimo G558 je navíc otevřenou jednotkou, takže upgrady hardwaru klidně provedete i sami.

Počítač Fujitsu Esprimo G558 zakoupíte na našem trhu již nyní za doporučenou cenu začínající dle konfigurace zhruba na 15 tisíci korunách včetně operačního systému Windows 10 Pro.

Zdroj: TZ Fujitsu

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře