Fotoaparáty Samsung ST5500 a ST5000 s praktickým náklonem

vydáno 12. 6. 2010 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: AMOLED, Bluetooth, DLNA, Facebook, fotoaparát, LCD, Picasa, Samsung, Smart Auto Samsung 2.0, Smart Gesture, ST5000, ST5500, TFT, Wi-Fi, WVGA, YouTube

Samsung logo

Elegantní fotoaparáty Samsung ST5000 a ST5500 spojují inovativní technologie a jednoduché ovládací funkce.

Podařilo se Vám někdy dosáhnout vynikajícího výkonu bez námahy? S novými fotoaparáty Samsung ST5000 a ST5500 se nyní perfektní zachycení a sdílení fotografií stává jednoduchou záležitostí.

Tyto dva nové modely stylové řady ST jsou maximálně přizpůsobeny uživatelům a jejich potřebám – tělo fotoaparátu je tvarováno přímo do ruky a díky originálnímu tvaru poskytuje speciální funkce, které přinášejí uživatelům komfortní uživatelský zážitek.

Z výzkumu uživatelských preferencí vyplynulo, že nejvíce uživatelé ocení inovace v oblasti fotografování autoportrétů nebo skupinových fotografií pomocí samospouště. Díky unikátní technologii hydro-formingu mají nové fotoaparáty Samsung ST5000 a ST5500 tělo nakloněné dozadu pod úhlem 7 stupňů.

Tím je dosaženo přesného zachycení obličeje při focení samospouští. Objektiv a tlačítko spouště jsou také přizpůsobeny – náklon v ojedinělém úhlu byl navržen pro pohodlné používání a jedinečné snímky. Tyto funkce pomáhají uživateli zachytit dokonalý obraz bez námahy. Navíc, díky novému 3,7" dotykovému AMOLED displeji si mohou uživatelé své fotografie prohlížet za všech okolností na brilantně jasném displeji.

Digitální fotoaparát Samsung ST5000

Skvělým designovým prvkem je také objektiv, inspirovaný zvykem Leonarda Da Vinciho psát poznámky zrcadlově obráceným písmem. Po zapnutí přístroje se objektiv fotoaparátu vysune a na konkávním lesklém mezikruží obklopujícím čočky objektivu najdeme v nenápadném barevném provedení údaje o technických parametrech objektivu včetně ohniskové vzdálenosti a světelnosti.

Aby nedošlo k rozmazání obrazu, je u obou typů využita technologie duální stabilizace obrazu, která působí proti negativním účinkům třesoucí se ruky uživatele. Díky technologii rozpoznávání scény Smart Auto Samsung 2.0, se fotoaparáty samy automaticky připraví na fotografování scény, která odpovídá vašemu okolí, aniž byste museli cokoli nastavovat.

Ergonomický tvar přináší nebývalou jednoduchost používání, funkčnost a jedinečný styl pro zachycení těch nejdůležitějších obrázků. Využití technologie hydro-formingu, inovativního výrobního postupu, při kterém se stlačuje tekutý kov za vysokého tlaku do formy trubek nebo plechů, byl použit na obou modelech, čímž vznikly hladší obrysy, téměř bezešvé propojení a vysoce kvalitní povrch fotoaparátů.

Modely Samsung ST5000 a ST5500 pořizují snímky s rozlišením až 14,2 megapixelů a společně s prémiovým objektivem Schneider-Kreuznach a 7× optickým zoomem zajišťují ostré a jasné snímky za všech okolností.

Digitální fotoaparát Samsung ST5000

K čemu jsou ale skvělé snímky, pokud je nemůžete sdílet rychle s rodinou a s přáteli? Fotoaparát Samsung ST5500 je vybaven možností bezdrátového připojení, včetně Bluetooth 2.0, Wi-Fi a DLNA, takže i na cestách můžete snadno posílat obrázky prostřednictvím Wi-Fi, touch-screen klávesnice nebo nahrát přímo do vašeho Facebooku®, Picasa™, YouTube® nebo na váš účet na www.samsungimaging.com.

Všechny fotoaparáty Samsung ST5500 mají dokonce již předem aktivovaný účet u poskytovatele mobilních hotspotů Boingot, který přináší rychlé širokopásmové připojení do dlaně vaší ruky na více než 100000 Wi-Fi hotspotech po celém světě.

Samsung ST5500 je vybaven 3,7" dotykovým AMOLED displejem s rozlišením WVGA, zatímco ST5000 nabízí dotykový TFT LCD displej o velikosti 3,5 palce. Velké dotykové displeje obou modelů podporují uživatelské rozhraní Smart Gesture společnosti Samsung, které je doplněno vestavěným gravitačním senzorem.

Smart Gesture patří mezi nejpokročilejší a nejpřesnější dotyková uživatelská rozhraní, která jsou v současné době na trhu k dispozici, a umožňuje uživatelům snadno přistupovat k nejdůležitějším funkcím přístroje pouhým nakloněním fotoaparátu nebo gestem ruky.

Digitální fotoaparát Samsung ST5000

Díky technologii Smart Gesture mohou uživatelé s obsahem pracovat mnohem interaktivnějším a zábavnějším způsobem a fotografiemi uloženými v přístroji mohou například listovat pouhým přejetím prstu po displeji nebo nakloněním přístroje na požadovanou stranu.

S pomocí rozhraní Smart Gesture mohou uživatelé také mazat snímky uložené v přístroji – postačí, když příslušný obrázek pomocí prstu „přeškrtnou“ – nebo mohou také snímek otočit pomocí kroužku (O), který na displeji prstem naznačí.

Oba modely jsou k dispozici ve třech různých barvách – černé, šedé a terakotové, fotoaparáty ST5500 a ST5000 kombinují velký styl a vyspělé funkce. Pomohou vám vystoupit z davu a poskytují svobodu vyjádřit svůj osobitý styl bez kompromisů.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře