Fotoaparát Samsung PL90 s vestavěným USB konektorem

vydáno 28. 8. 2010 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video

Tagy: Beauty Shot, Blink Detection, Face Detection, fotoaparát, intelli-studio, PL90, Samsung, Self Portrait, Smart Album, Smart Auto, Smile Shot, USB

Samsung logo

Model PL90 obsahuje vestavěný USB konektor, takže už nepotřebujete používat propojovací kabely.

Přední světová společnost v oblasti digitálních médií a digitální konvergence Samsung Electronics Co., Ltd. uvedla na trh 12,2megapixelový digitální fotoaparát PL90 vybavený vestavěným USB konektorem, který umožňuje spotřebitelům pořizovat fotografie a připojovat se k počítači i na cestách, aniž by museli používat další kabely.

Díky vestavěnému USB konektoru můžete s fotoaparátem PL90 snadno a rychle sdílet pořízené fotografie s přáteli a rodinou. Fotoaparát podporuje technologii Plug and play včetně automatické instalace programu Intelli-studio a umožňuje také okamžité připojení k jakémukoli počítači vybavenému USB portem.

Také se již nemusíte obávat vybitých baterií; USB konektor fotoaparátu PL90 lze využít také k dobíjení baterií, přičemž odpadá nutnost používat samostatný napájecí kabel.

Fotoaparát Samsung PL90 s vestavěným USB konektorem

Inteligentní funkce

PL90 je vybaven novou technologií Smart Auto (fotografie a video) vyvinutou společností Samsung, která umožňuje pořídit dokonalý obraz prakticky za jakýchkoli podmínek.

Inteligentní funkce Smart Auto automaticky nastaví na přístroji takový režim, který nejlépe vyhovuje aktuálním světelným podmínkám. Bez ohledu na to, zda fotíte ve dne nebo v noci, portrét nebo krajinu, budete mít po stisknutí tlačítka zajištěný krásný a danému účelu dokonale přizpůsobený záběr.

Inovativní fotoaparát PL90 je také vybaven systémem perfektní portrét s několika režimy, který uživateli pomáhá pořizovat lepší snímky rodiny a přátel.

Díky funkci autoportrét (Self Portrait) mohou uživatelé vystoupit zpoza fotoaparátu a zároveň si být jisti, že budou na snímku zachyceni. Fotoaparát totiž dokáže sledovat obličej konkrétní osoby a upozornit ji zvukovým signálem, když je v záběru.

Fotoaparát Samsung PL90 s vestavěným USB konektorem

Funkce rozpoznání tváře (Face Detection) automaticky rozpozná až dvanáct různých tváří současně, díky čemuž na ně zaostří, i když jsou dané osoby součástí skupinové fotografie.

Inovativní funkce dokonalé zobrazení tváře (Beauty Shot) uživatelům umožňuje přizpůsobit jas a tón pleti a tím na fotografiích zjemnit drobné nedostatky pleti všech fotografovaných osob.

Model PL90 je také vybaven funkcemi rozpoznání úsměvu (Smile Shot) a mrknutí (Blink Detection), které dokážou automaticky pořídit záběr, když se osoby usmívají, nebo rozpoznat, zda měla fotografovaná osoba při focení zavřené oči.

Navíc je fotoaparát PL90 vybaven inteligentní a pokročilou funkcí Smart Album. Tato funkce vám pomáhá rychle najít konkrétní obrázky, aniž byste museli procházet všechny fotografie. Automaticky totiž uspořádává fotografie a uživatelé mohou vyhledávat konkrétní snímky podle data, času nebo dokonce i převládající barvy.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře