EXKLUZIVNĚ: Detailní pohled na britskou kolekci Indiana Jonese (FOTO)

vydáno 15. 10. 2012 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma Filmy, Ze světa | 5 komentářů

Tagy: Blu-ray, Collector's Edition, film, import, Indiana Jones, Indiana Jones: Complete Collection, sběratelská edice

Indiana Jones práská bičem na Blu-ray již nějaký ten týden, ale jak jste nás v diskuzi pod naším prvním pohledem na tuzemskou edici informovali, rozhodně se nejedná o jediné balení, ve kterém se Indy na „modrých discích“ vyskytuje. Rovněž si ho můžete (byť s absencí české podpory) pořídit z Německa v parádním steelbooku a se zapalovačem, nás však nejvíce zaujala britská kolekce, přicházející v parádním knižním balení, které kromě krabičky s disky nabízí i haldu sběratelských předmětů.

Najdete mezi nimi hned několik pamětních fotek ať už z natáčení, tak ze samotných filmů. Nechybí repliky předmětů, jakými jsou vstupenky do vzducholodě z Poslední křížové výpravy, jídelníček z Pankotského paláce nebo zápalky z klubu Obi Wan. A zdaleka největší peckou je Indyho legendární zápisník, v němž na několika desítkách stran najdete všechny poznámky týkající se jeho dobrodružství. Jsou zde výňatky z článků, fotografie a dopisy kamarádů, náčrtky map a mýtických předmětů… zkrátka vše, co si takový Indiana Jones mohl mezi svou první a poslední filmovou výpravu do svého notesu poznamenat. Včetně hromady vtipných poznámek, u nichž snad žádný koutek nezůstane dole. A zapomenout nesmíme ani na certifikované filmové políčko s výjevem z Dobyvatelů ztracené archy.

Ale co vám budu povídat. Podívejte se na tu nádheru sami. Pravda, vyjde vás z britského Amazonu na dobré 2000 korun, ale když si uvědomíte, že český „chudáček“ stojí jen o dvě stovky méně, myslím, že je volba jasná. Samozřejmě v případě, že netrváte na českém dabingu a titulcích u jednotlivých filmů. Bonusový disk na druhou stranu české titulky obsahuje!

Indiana Jones: Collectors edition Indiana Jones: Collectors edition (detail) Indiana Jones: Collectors edition (hřbet) Indiana Jones: Collectors edition (zadní přebal) Indiana Jones: Collectors edition (uvnitř) Indiana Jones: Collectors edition (kompletní výbava) Indiana Jones: Collectors edition (filmové políčko) Indiana Jones: Collectors edition (fotografie) Indiana Jones: Collectors edition (plakát s obkresem kamenné desky) Indiana Jones: Collectors edition (repliky předmětů z filmů) Indiana Jones: Collectors edition (letenky do Zeppelinu) Indiana Jones: Collectors edition (zápalky z klubu Obi Wan) Indiana Jones: Collectors edition (menu z Pankotského paláce) Indiana Jones: Collectors edition (fotografie z dětství) Indiana Jones: Collectors edition (fotografie z Dobyvatelů) Indiana Jones: Collectors edition (palubní lístek) Indiana Jones: Collectors edition (Indyho zápisník) Indiana Jones: Collectors edition (Indyho poznámky - 1) Indiana Jones: Collectors edition (Indyho poznámky - 2) Indiana Jones: Collectors edition (Indyho poznámky - 3) Indiana Jones: Collectors edition (Indyho poznámky - 4) Indiana Jones: Collectors edition (Indyho poznámky - 5)
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře

Re: EXKLUZIVNĚ: Detailní pohled na britskou kolekci ...

Vložil atlass (bez ověření), 16. Říjen 2012 - 11:46

Obrázek uživatele atlass

kedze neviem dobre anglicky tak nad touto verziou mozem len slintat. Nadhera!

Re: EXKLUZIVNĚ: Detailní pohled na britskou kolekci ...

Vložil Papinak (bez ověření), 16. Říjen 2012 - 12:10

Obrázek uživatele Papinak

Tak to je snad nejlépe udělaná edice jakou jsem viděl. Škoda že Indiana Jonese nemůžu jako film ani cejtit.

Re: EXKLUZIVNĚ: Detailní pohled na britskou kolekci ...

Vložil marko (bez ověření), 16. Říjen 2012 - 15:07

Obrázek uživatele marko

pekna edicia…zial som nezakupil ani tuzemsku :-)

Re: EXKLUZIVNĚ: Detailní pohled na britskou kolekci ...

Vložil Stíhač (bez ověření), 17. Říjen 2012 - 12:19

Obrázek uživatele Stíhač

Tak jedině koupit obě, dát si české disky do britské edice a zbytek vyhodit :)

Re: EXKLUZIVNĚ: Detailní pohled na britskou kolekci ...

Vložil marko (bez ověření), 17. Říjen 2012 - 17:32

Obrázek uživatele marko

a naco… zakupim ked tak mozno tuzemsku…