Do Města na Blu-ray ještě jednou

vydáno 2. 11. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, Město, Warner Bros.

Město (Town, The, 2010) (Blu-ray)

U Warnerů moc dobře vědí, jak své zákazníky přinutit k tzv. double-dipu, tedy k opětovné koupi toho samého titulu v pozměněné edici. Zářným příkladem toho zanedlouho bude vynikající Město Bena Afflecka (viz. náš BD profil se screenshoty a Blu-ray recenze), které se nedlouho po vysokodefiniční premiéře dočká re-edice.

„Průšvih“ je, že se Warnerům opravdu povedla, takže bude pro větší fanoušky Affleckova thrilleru naprostou povinností.

Třídisková edice, jež se na americkém trhu objeví 7. února 2012, totiž nakyne ve všech možných směrech – Blučko bude doprovázet DVD a Ultraviolet kopie, dostanete k němu dopis od Bena Afflecka samotného, osmačtyřicetistránkovou knížečku s fotkami z natáčení, ohromnou mapu Charlestownu s vyznačenými místy, kde proběhly loupeže, nalepovací tetování (replika toho Jemova), FBI složku, čtyři portrétní pohlednice FBI a patnáctistránkový report agenta FBI Adama Frawleye.

Město (The Town, 2010) Město (The Town, 2010) Město (The Town, 2010) Město (The Town, 2010)

Balení to tedy bude vskutku nařachané, to samé pak platí o disku samotném. Vedle filmu v obou sestřizích (tedy v kinoverzi a v rozšířeném sestřihu) se krom bonusové výbavy z předchozí edice objeví také nový dokument The Town: A Director´s Journey a kinotrailer.

Největší překvapení si ale necháváme na konec. Vedle dvou již zmíněných sestřihů se totiž na placce objeví ještě jeden, třetí. Affleck už ho nikterak nerozšířil, na jeho konci vás ale bude čekat překvapení v podobě alternativního finále.

Technické specifikace pak hlásí klasiku: 2.39:1 ve FullHD a šestikanálové DTS-HD MA.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře