Díky Vamp Stereo můžete přidat k jakýmkoliv repro Bluetooth

vydáno 29. 9. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio | 1 komentář

Tagy: Bluetooth, crowdfunding, Kickstarter, reproduktor, The Vamp Stereo

V roce 2014 proběhla úspěšná kampaň na Kickstarteru na audio produkt zvaný The Vamp, což je jednoduše řečeno jednokanálový zesilovač, který umožňuje transformaci jakéhokoliv reproduktoru na bezdrátový Bluetooth systém.

The Vamp slouží jako alternativa k samostatným bezdrátovým reproduktorům, která umožňuje i záchranu starých dobrých kousků, které ale mnohým technologickým nadšencům nevyhovují svými vlastnostmi a hlavně schopnostmi integrace s moderními technologiemi.

Tým Vampu prodal za dva roky více než 10 tisíc kusů. A rozhodl se vrátit na Kickstarter, přičemž doufá, že svému vlajkovému zařízení připraví důstojného nástupce. A kromě toho i nový produkt.

Tím je Vamp Stereo. Jak již název napovídá, řešení dokáže zkombinovat dvojici reproduktorů, díky čemuž nabízí stereofonní zvuk, a to na více než deset hodin na jedno nabití (dobít lze prostřednictvím microUSB kabelu). Součástí balení je i magnetický kovový disk, který umožňuje přimontování Vampu na stranu reproduktoru.

Jestliže nedisponujete starším reproduktorem či dvěma, které byste mohli využít s The Vamp Stereo, možná vás zaujme kombinace The Vamp Stereo + Speaker (tedy reproduktor).

Jde víceméně o reprobox s výřezem pro The Vamp Stereo. Ten je k dispozici v černém, bílém a přírodním (překližka) provedení, a měří 340×200×130 mm. Jeho hmotnost pak činí okolo dvou kilogramů.Zajímavostí je, že uživatelé mohou připojit i dva další reproduktory pro ještě více zvuku. Výkon zařízení však zveřejněn nebyl.

Zdroj: Techspot.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Díky Vamp Stereo můžete přidat k jakýmkoliv repro ...

Vložil jamsmalik (bez ověření), 22. Listopad 2018 - 14:17

Obrázek uživatele jamsmalik

Nice post! This is a very nice blog that I will definitively come back to more times this year! Thanks for informative post. travel information