Digitální LCD TV monitor Samsung SyncMaster CX225MD

vydáno 31. 1. 2007 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory, Monitory

Tagy: CX225MD, HDTV, LCS, Microsoft, Samsung, SyncMaster, TV tuner, Xbox 360

Dva v jednom! – Digitální LCD s TV tunerem připraveným pro HDTV

Společnost Samsung Electronics uvede na trh 22palcový LCD digitální TV monitor s plným vysokým rozlišením a TV tunerem, který zahajuje epochu vysokého rozlišení mezi LCD monitory a umožňuje tak spotřebitelům dvojí využití. Datum zahájení prodeje v ČR ještě nebyl specifikován.

Špičkový monitor SyncMaster CX225MD umožňuje divákům sledovat HDTV pomocí vestavěného digitálního TV tuneru. Poskytuje jednoduchý a luxusní design s praktickým a stylovým ovládáním. Monitor s plným HDTV od Samsung Electronics má vestavěný digitální TV tuner, který věrně interpretuje obsah s plným HD, jako jsou hry nebo videa. Umožňuje tedy uživateli sledovat HDTV pouze s monitorem, bez připojení k PC.

Samsung SyncMaster CX225MD

"Představením monitoru s plným vysokým rozlišením CX225MD jsme obsadili technologickou špičku na trhu přístrojů s plným vysokým rozlišením. V příštím roce nabídku plánujeme ještě rozšířit, a tak si udržet vedoucí postavení, " říká Senior Vice President of Visual Display Division společnosti Samsung Electronics Ha Yoon-ho.

Tento monitor s plným vysokým rozlišením (vstup 1080p) sleduje hlavní trend, který se objevil až v poměrně nedávné době a společnost Samsung Electronics tím získává technologický náskok před ostatními konkurenty.

SyncMaster CX225MD má vysoce lesklý povrch, který umožňuje dosáhnout při zobrazení digitální příjem televize či videa, stejně jako grafiky ve Windows Vista, maximální věrnost a kvalitu. Navíc působí velmi elegantně. Obrazovka je 22 palců široká s vysokým rozlišením 1680×1050 pixelů. Zároveň podpoří Samsung Electronics tímto unikátním novým monitorem s plným HDTV herní konzoli Xbox 360 od Microsoftu.

Očekává se, že monitor s plným HDTV od Samsung Electronics si získá popularitu mezi mladými lidmi, kteří chtějí zkombinovat televizi a monitor, a také mezi spotřebiteli, kteří získají druhou televizi a elegantně tím vyřeší spor o to, na který pořad se dívat.

Předpokládana cena modelu CX225MD, monitoru s plným HDTV od Samsung Electronics, bude približně 16 tisíc Kč včetně DPH.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře