Čtyři nové modely LCD televizí Sharp AQUOS řady E

vydáno 4. 2. 2008 | sekce Tiskové zprávy | téma Televizory

Tagy: Aquos, Aquos Fami Link, BDE, Blu-ray, Full HD, LC-37EX5, LC-42EX5, LC-46EX5, LC-52EX5, LCD, Sharp, televizor

SHARP - logo

Vstupte do světa krásy, přirozeně vypadajícího obrazu v plném rozlišení s jemným odstupňováním barev v kombinaci s výraznými detaily a bohatou barevnou hloubkou.

Společnost Sharp představí v Japonsku čtyři nové LCD televize AQUOS modelové řady E nabízející špičkovou obrazovou kvalitu a zobrazující jemné odstupňovaní barev v kombinaci s výraznými detaily a s bohatou barevnou hloubkou.

Popularita LCD televizí neustále roste. Lidé stále častěji volí přístroje s plochými obrazovkami a nahrazují tak staré modely novými televizemi s většími úhlopříčkami a vyšším rozlišením.

Nová E řada AQUOS LCD televizí nabízí působivý obraz s bohatou barevnou hloubkou (TV kontrast1: 15000:1) zvýšením vnímaného kontrastu při optimalizaci podsvícení a zobrazovacího poměru LCD panelu vzhledem k reprodukované video scéně. Patentovaný 12-bitový BDE2 obvod zajistí, že LCD panel reprodukuje i jemné rozdíly v barevných hodnotách (barevné odstupňování) a docílí tak zobrazení přirozeně vypadajícího obrazu s jemnými přechody barev. Kombinace vysokého kontrastu a 12-bitového BDE obvodu zaručuje tu nejvyšší kvalitu obrazu, zobrazení jemného barevného odstupňování od světlých tónů k tmavým s výraznými detaily a s bohatou barevnou hloubkou, což umožňuje divákovi si maximálně vychutnat plnou kvalitu obrazu slibovanou digitálním vysíláním.

LCD TV Sharp AQUOS řada E

Navíc kompaktní design s tenkým profilem, úzkým rámem a zmenšenou hmotností nabízí malé vnější rozměry s velkou obrazovkou a umožní, aby tyto modely byly instalovány na stejná místa jako jejich předchůdkyně a přitom nabídnou mnohem více místa pro samotný obraz.

Všechny modely Řady E nabízejí 1-bitový digitální zesilovač, který reprodukuje čistý, přirozený zvuk a také *AQUOS Familink*3 pokročilé rozhraní, které umožní divákovi snadno a pohodlně ovládat AQUOS Blu-ray přehrávače, AQUOS HD rekordéry a AQUOS audio systémy připojené k AQUOS televizi. AQUOS televize nabízejí tradičně špičkovou kvalitu obrazu a zvuku, atraktivní design a minimální vliv na životní prostředí. Jsou dostupné v široké škále modelů a velikostí, od obřích kousků, přes televize na stěny obývacích pokojů, druhé televize pro ložnice, kuchyně a dětské pokoje až po televize kombinované s monitory.

Hlavní vlastnosti

  • Televizní kontrast1 15000:1 a 12-bitový BDE2 obvod zaručují nejvyšší kvalitu obrazu díky nejnovějším LCD technologiím.
  • Všechny modely nabízejí Double-Speed (120-Hz Frame Rate) Full HD technologii pro dokonalejší zobrazení rychlých scén.
  • LCD panel s minimálním odrazem světla pro pohodlné sledování televize v místnostech s jasným osvětlením, jako jsou například obývací pokoje.
  • Všechny modely jsou kompatibilní s AQUOS Familink3, které umožní divákovi snadno a pohodlně ovládat připojené AQUOS Blu-ray přehrávače a další zařízení.
  • Šetrné k životnímu prostředí, provedení zaručující maximální energetickou účinnost.

1 Maximální úroveň kontrastu kterou je televizor schopen dosáhnout (poměr mezi maximálním jasem při zobrazení bílé a minimálním jasem obrazovky při zobrazení černé, v tomto případě 15000:1 s nastavením AV pozice na „dynamic“).
2 BDE (Bit Depth Expansion) používá patentovaný algoritmus, který využívá charakteristiky lidského vizuálního vnímání rozšířit barevnou hloubku pro každou z barev (červenou, modrou a zelenou) zobrazených na LCD panelu na ekvivalent 12 bitů pro každou barvu.
3 Prosím navštivte webové stránky Sharp pro nejnovější informace o AQUOS HD recordérech, AQUOS Blu-ray přehrávačích a AQUOS audio systémech pro než bylo toto propojení ověřeno a otestováno.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře