Chystá se sběratelská Blu-ray edice hitu Já, legenda

vydáno 4. 9. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, BonusView, DVD, film, Já, legenda, prodej, Warner Bros.

Warner Bros. - logo

Mezi letošní nějvětší prodejní Blu-ray trháky bezpochyby patří film Já, legenda vydavatelství Warner. Od svého vydání v polovině března vévodí žebříčku nejprodávanějších titulů (viz náš seriál Statistiky prodeje) a toho by byla škoda nevyužít.

Na 9. prosince se proto chystá nové vydání jak DVD, tak Blu-ray verze tohoto hitu. Nás bude pochopitelně zajímat jen varianta ve vysokém rozlišení, pro pořádek ale dodejme, že balení obou edic bude stejné – lišit se budou pouze disky uvnitř.

Bude se přitom jednat o sběratelskou edici se vším všudy: kromě disků samotných se můžeme těšit na exkluzivní balení, knihu s grafickými ilustracemi, šest sběratelských karet a snímek z filmového pásu.

Oproti původnímu vydání bude ale pořádně vylepšený i obsah disku. K dispozici budou dvě verze filmu (kinoverze a alternativní), komentář režiséra a scénáristy, obrovské množství dokumentů ve vysokém rozlišení, chybět nebudou ani vystřižené scény (pouze ve standardním rozlišení) a videokomentář k vybraným scénám, realizovaný pomocí BonusView (obraz v obraze). Technické parametry Blu-ray přepisu filmu zůstanou stejné: 2.35:1 1080p VC-1 video, Dolby TrueHD 5.1 audio.

Celkově se tedy jedná o ideální dárek k Vánocům, na kterém trochu zamrzí snad pouze předpokládaná cena $60.

Já, legenda - sběratelská edice
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře