Čerstvě na HDmagu: Nové screenshotové přírůstky

vydáno 25. 3. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky, Extra HD | téma Filmy, Z domova | 1 komentář

Tagy: 96 hodin: Odplata, Blu-ray, Čerstvě na HDmagu, Dvojitý zásah, film, Legenda o Mulan, Paranormal Activity 4, screenshoty, Skyfall, Ve stínu

Skyfall (2012) (Blu-ray)

Od minulého Čerstvě na HDmagu neuběhl ani měsíc a už pro vás máme další souhrn informací o změnách ve filmových profilech a nových screenshotových přírůstcích. A není jich rozhodně málo, přičemž k většině jsme zvládli dopravit i recenze, v jejichž rámci se vrátily i mini recenze katalogových a méně podstatných titulů. To proto, abychom měsíčně pokryli více snímků a vy tak měli lepší servis.

Co se tedy změnilo? Předně jsme před pár dny doplnili profil a recenzi Skyfall o luxusní screenshoty (žádný disk nám neodolá!), rovněž jste si u nás mohli přečíst detailní recenzi druhých Postradatelných a za prolustrování určitě stojí i profily duchařiny Paranormal Activity 4, 96 hodin: Odplaty a Dvojitého zásahu, z nichž se dostanete jedním kliknutím i do recenzí (anebo klikněte zde v článku).

Příjemné screenshotové překvapení na vás ovšem čeká i ve dvou dalších profilech. Doplnili jsme totiž screenshoty a technické info včetně bitrate grafu k disneyovce Legenda o Mulan a české detektivce Ve stínu, na niž chystáme i recenzi.

A na co se můžete těšit dál? Naše mechanika se již třese na Atlas mraků sourozenců Wachowských, pod drobnohled půjdou i pixarovka Hledá se Nemo a Disneyho poklad Aladin. A v dubnu se chystáme na další cca desítku titulů od brutálního Dredda přes Schindlerův seznam a Pí a jeho život až po očekávaného Hobita a druhou sezónu Hry o trůny. Nudit se tedy rozhodně nebudeme.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky, Extra HD

Komentáře

Re: Čerstvě na HDmagu: Nové screenshotové přírůstky

Vložil Yattaman (bez ověření), 27. Březen 2013 - 1:20

Obrázek uživatele Yattaman

K tomu Skyfallu jedno velmi důrazné varování pro zájemce o nákup na britském Amazonu – nenechte se zmást plky na jejich stránkách o tom, že DVD vložené ve steelbookové verzi BD+DVD má českou podporu (dabing + titulky). Nemá!!!