Čelisti se zakousnou do Blu-ray!

vydáno 28. 12. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 2 komentáře

Tagy: 3D, Blu-ray, Blu-ray 3D, Čelisti, Jaws, Steven Spielberg

Čelisti (Blu-ray)

Potvrzení toho, že Čelisti dorazí na Blu-ray někdy během roku 2012, nás potěšilo již před půl rokem, když přišlo z úst samotného Stevena Spielberga. Ten se místo toho, co nás čeká za bonusovou výbavu, rozpovídal o dodatečných úpravách, které na svém slavném filmu odmítá dělat. Nebyl ale schopný říct, kdy bychom se měli Čelistí na Blučku dočkat. Inu, Universal to teď udělal za něj.

Americkou premiéru studio oficiálně ohlásilo na 14.srpna 2012. Ano, budeme si muset počkat dalšího třičtvrtě roku, což nikterak dobrá zpráva není. Ale vždyť už jsme si zvykli, že v případě takových klasik platí lepší pozdě než nikdy.

Teď alespoň víme, které datum si zakroužkovat v kalendáři (je vysoce pravděpodobné, že tuzemská BD premiéra bude skoro ve stejný čas jako ta americká). Spolu s prvním dílem se pak na Blu-ray objeví i další (včetně trojky, která dorazí na Blu-ray 3D), takže se jen modleme, aby Universal nevytáhl podobnou taktiku jako u Jurského parku, který si zákazníci museli koupit v kompletním balení všech dostupných dílů. Co si budeme povídat – většinu z nás zajímá jen díl první.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Čelisti se zakousnou do Blu-ray!

Vložil th0ca (bez ověření), 30. Prosinec 2011 - 1:18

Obrázek uživatele th0ca

vazne ma tenhle film v soucasnosti jeste co nabidnout??? Nedavno sem videl film utes smrti, a to mi prisla lepsi podivana. Hlavne z toho duvodu, ze tam nededlali ze zraloka tank, kazdopadne kdyz je nekdo fanda asi do toho pujde :)

Re: Čelisti se zakousnou do Blu-ray!

Vložil st39.6, 2. Leden 2012 - 12:05

Obrázek uživatele st39.6

je to klasika, jeden z filmu, ktere by mel videt kazdy. uz jen proto zcela jiste co nabidnout ma :)