Časopis Stereo & Video se chystá na letní sezónu

vydáno 8. 4. 2009 | autor TLP | sekce Tiskové zprávy | téma Z domova

Tagy: DVD, fotoaparát, LCD, LED, mobilní telefon, přehrávač, Samsung, Stereo & Video, televizor

Stereo & Video - logo

Časopis Stereo & Video, tradiční spotřebitelský měsíčník zaměřený na spotřební elektroniku, se ve svých dvou příštích číslech zaměří zejména na produkty, o něž je v období před letní dovolenkovou sezónou největší zájem. V květnovém čísle tak nabídne test fotomobilů a navigací, v červnu se zase zaměří na fotokompakty a přenosné DVD přehrávače. Porovnáte si i různé modely unikátních nejnovějších LCD/LED televizorů Samsung.

Měsíčník Stereo & Video se jako každým rokem bude i letos v jarních číslech věnovat zejména těm novinkám ve spotřební elektronice, které před letní sezónou nejvíce zajímají veřejnost. V čísle 5/2009 tak budou k nalezení hned dva testy, a sice test 10 fotomobilů s rozlišením 5 a 8 Mpix a dále i test přenosných multimediálních navigací.

V obou případech se jedná o ideální doplňky na letní dovolenou, stejně jako v případě nabídky čísla 6/2009. V červnu totiž budou podrobně testovány rodinné digitální fotokompakty vyšší třídy a přenosné DVD přehrávače.

V květnovém čísle navíc čtenáři časopisu najdou i exkluzivní poslední modely LCD televizorů Samsung s nejnovější technologií LED, poradíme, jak naladit digitální TV vysílání a jak digitálně propojit komponenty domácího kina. V červnovém vydání najdete seznam „nejzelenějších“ AV spotřebičů, tedy přístrojů s nejnižší spotřebou elektrické energie.

Přes probíhající strukturální změny v redakci časopisu a vydavatelství, reagující na globální hospodářskou krizi a pozměněné domácí ekonomické prostředí, pokračuje práce na nových číslech nezměněným tempem. „Letošní jarní čísla budou nabité atraktivními přístroji a spoustou rad, jak je co nejlépe využít,“ uvádí šéfredaktor časopisu Stereo & Video, PhDr. Luboš Horčic.

„Prodeje spotřební elektroniky krize nijak výrazně nezasáhla, věříme, že oboru se bude dařit tak jako dosud. Těšíme se na mnoho dalších atraktivních modelů, které výrobci brzy oznámí a s nimiž se brzy setkáte i na stránkách našeho časopisu,“ uzavírá Luboš Horčic.

Stereo & Video 2/2010

Stereo & Video 2/2010

3D: Místo bubliny realita
Navštívili jsme prestižní přehlídku spotřební elektroniky CES 2010

Televizory LED LCD
Testovali jsme zobrazovače pracující s LED podsvětlením

Videoprojektory pro domácí kino
Přehlídka přístrojů v cenách od 15 do 90 tisíc korun

Obsah časopisu Stereo & Video 2/2010 naleznete zde »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře