BT poskytne virtuální kabinky společnosti Tommy Hilfiger

vydáno 11. 5. 2010 | autor Cisco Systems | sekce Tiskové zprávy | téma Ze světa

Tagy: BT, Cisco, Cisco Systems, Cisco TANDBERG, Cisco TelePresence, One Source, TANDBERG, TelePresence, Telepresence T1, Telepresence T3, Tommy Hilfiger, Unified Communications Video

Cisco Systems - logo

Telepresence šetří čas i peníze, urychluje uvedení výrobků na trh a snižuje emise.

Prémiová lifestylová značka Tommy Hilfiger, jeden z největších výrobců designového oblečení na světě, podepsala pětiletý kontrakt na řízené služby se společností BT. Podle podmínek smlouvy poskytne BT společnosti Tommy Hilfiger videokonferenční řešení, které bude zahrnovat také virtuální zkušební kabinky, první svého druhu v tomto odvětví.

BT tyto kabinky vyvinula společně s firmou TANDBERG, která je nyní součástí nově zformované divize Cisco TelePresence Technology Group. Tyto virtuální místnosti po celém světě umožní designérům a továrnám Tommy Hilfiger „osobní“ komunikaci a spolupráci. Řešení zatím propojí pobočky v Amsterdamu, New Yorku, Hongkongu a Tokiu.

Virtuální zkušební kabinky – založené na řešení Unified Communications Video od společnosti BT a doplněné o technologii firmy TANDBERG – zahrnují různé doplňky, jako jsou například mobilní kamery a nahrávací zařízení, které umožňují návrhářským týmům v Amsterdamu a New Yorku rychlejší a efektivnější spolupráci s výrobním týmem v Hongkongu. Týmy budou moci přímo diskutovat jednotlivé části kolekce, aniž by musely absolvovat lety na dlouhé vzdálenosti.

„Znalosti a zkušenosti BT v oblasti videokonferencí na nás udělaly velký dojem. V kombinaci s kreativním a inovativním řešením, které poskytl společný tým BT a Cisco, pro nás nebylo těžké se pro něj rozhodnout,“ prohlásil Fred Gehring, CEO skupiny Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger - virtuální zkušební kabinka

„Toto řešení nám přinese nové možnosti pro virtuální setkávání, ušetří nám čas a peníze. Týmy spolu budou moci i na dálku komunikovat a spolupracovat tak, jako kdyby byly ve stejné místnosti, což ještě zvýší naši pružnost a konkurenceschopnost. Těšíme se, že se zlepší pravidelná komunikace mezi našimi entitami v různých částech světa.“

Bas Burger, CEO společnosti BT Benelux, dodává: „Toto řešení také výrazně sníží emise skleníkových plynů. Je to dobrý příklad, kde udržitelnost a snížení nákladů jdou ruku v ruce. BT je přesvědčena, že udržitelnost není jen altruistická záležitost. Abychom zachovali udržitelnost našeho podnikání, investice musí být návratné.“

„Společnost Tommy Hilfiger vždy určovala trendy, což nyní dokazuje i její inovativní přístup k návrhářství a spolupráci,“ říká Fredrik Halvorsen, Senior Vicepresident ve společnosti TelePresence Technology Group, Cisco. „Jako mnoho lídrů na trhu, Tommy Hilfiger uznává, že kvalitní telepresence může zásadním způsobem urychlit a zefektivnit jejich organizační procesy, čímž jasně získají výraznou konkurenční výhodu.“

Smlouva zahrnuje dva systémy TANDBERG Telepresence T3 (v Amsterdamu a New Yorku), jeden systém Telepresence T1 v Tokiu, tři přizpůsobitelné „virtuální zkušební kabinky“ (založené na Telepresence T1) v Amsterdamu, New Yorku, Hongkongu, dále pak počítačové jednotky doplňující infrastrukturu (jako nahrávací zařízení) a software.

Tommy Hilfiger také obdrží systém One Source od společnosti BT určený pro Cisco TANDBERG, což je kompletní a reálný systém řízených služeb, který zahrnuje podporu 24 hodin denně, automatický plánovač a spouštěč telefonních hovorů, údržbu, proaktivní monitoring systému a diagnostiku potíží. Tato spolehlivá a snadno použitelná služba nabídne uživatelům a správcům jediné kontaktní místo, které jim poskytne veškeré zázemí pro jejich potřeby.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře