Brüno bude na Blu-ray pěkně v teple

vydáno 8. 10. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Ali G, Ali G in da House, BD-Live, Blu-ray, BonusView, Borat, Brüno, film, My Chat, My Scenes Sharing, Universal, Universal Pictures, Universal Studios

Brüno (2009)

Britský komik Sacha Baron Cohen se na přelomu tisíciletí proslavil jako fiktivní raper Ali G, ztrapňující celebrity a osobnosti ve své televizní show. V rámci ní se také převlékal za různé další postavy, do jejichž kůže se dokázal vtělit až neuvěřitelně. Jednou z nich byl kazašský televizní reportér Borat, další pak rakouský gay Brüno.

Každý z nich se nakonec dočkal svého celovečerního filmu. Ali G to v roce 2002 rozbalil v komedii Ali G in da House, o čtyři roky čekal fenomenální úspěch film Borat, během jehož natáčení musela téměř stokrát zasahovat policie a v němž Cohen zesměšnil polovinu Ameriky a urazil celý Kazachstán.

Letos přišla řada na Brüna, který se v rámci stejnojmenné satirické komedie / hraného dokumentu / performance jedním dechem obouvá do tupých celebrit, netolerantních heterosexuálů, Rakušanů a samozřejmě opět do země neomezených možností – Ameriky. Směs humorných i kontroverzních scének (na mluvící penis se nedá jen tak zapomenout) se teď jako první z Cohenových filmů pouští do vod vysokého rozlišení.

Film Brüno (FDb.cz) připravuje na Blu-ray studio Universal, v regionu A (Amerika) by měl vyjít už 17. listopadu a u nás v Evropě (region B) dokonce ještě o týden dříve. Výbava bude vcelku standardní: DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk, dosud nezveřejněné alternativní, vynechané a prodloužené scény v celkové délce více než hodiny (!), BonusView videokomentář Cohena a režiséra Larryho Charlese, rozhovor s hollywoodským agentem Llodem Robinsonem a BD-Live funcionalita (My Scenes Sharing, My Chat).

Vzhledem k potvrzenému evropskému vydání není nutné uvažovat o nákupu americké edice – studio Universal každopádně své Blu-ray disky regionálně nekóduje, takže lze u nás vydání z regionu A bez problému přehrávat. Přítomnost české jazykové podpory není na evropské edici jako obvykle jistá, uvidíme za měsíc.

Brüno (2009)

Brüno (2009)

Čauves, ich bin Brüno, holub míru! Nerad mluvím sám o sobě und stejně už asi všichni znáte, že ich bin největší rakouská gay celebrita od Arnolda Schwarzeneggera. Also, aspoň pár slov:

Narodil jsem v Klagenfurt v Rakousku na počátku 80. let. Teď je mi 19 let. Ich bin Kozoh a umím nekakat šest dní po sobě – osm když jsem zamilován. Also dokážu hladce vstupovat do vody, obdržet masáž a vyprázdnit žaludek jakýmkoliv koncem. Nemusíte věřit, ale Brüno nikdy nebyl profi model. Toužím po životě, jaký mají všichni normální Rakušani: Postavit dům, pod ním sklep a v něm vychovat rodinu.

Brüno vždy byl super cool und trendy. Ich bin první Rakušan s bulimií – v roku 1987, tři léta před Dianou. Když skončil školu, ich chtěl být tanečník und dostal roli ve videu „Rhythm is a Dancer“ von Snap, ale den před natáčením dostal infekci z psích bobků – nepříjemná historie.

Potom já dělal v nejvíc cool klubu ve Vídni – „Klub Apartheid“. Půl rok na záchodcích, und pak povýšen na vyhazovače. Zde velmi vybraná klientela – jenom 0,2 % lidí vpuštěno dovnitř. Zde já jedinkrát v životě zamilován – na sedm minut do Milli z „Milli und Vanilli“ (na záchodcích).

Zde si mě povšimli producenti největší kabel módní show „FunkyZeit“ a já stal moderátorem. Und dann show slavil velký úspěch! Nyní FunkyZeit sledován skoro 7 % gay bělochů mezi 17 a 23 let z celého Šlesvicko-Holštýnsko v Tyrolu. Also řeším mezinárodní konflikty (Blízký Východ: Židi versus Humus) und zaujímám velmi dobrou pozici na www.GayMehoSrdce.cz.

No co, normálka.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře