Bose uvedlo nejnovější kompaktní „systém pro náročné“

vydáno 2. 11. 2016 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: audio systém, Bluetooth, Bose SoundTouch 30, multiroom, přehrávače

Společnost Bose uvedla svůj dosud nejvýkonnější přenosný přehrávač s názvem Bose SoundTouch 30, který je podle výrobce určen i pro náročné posluchače.

Novinku uvedla na českém trhu firma BaSys, která je zde výhradním distributorem produktů značky Bose. Systém s „důmyslným systémem zvukovodů,“ který k vykreslení výsledného zvuku využívá i prostor okolo.

Bose ve svém přehrávači samozřejmě nabízí možnost výběru prakticky jakéhokoliv zdroje hudby; ať už jde o vlastní hudební soubory a knihovny na PC nebo lokálním síťovém úložišti, tak o internetové streamovací služby typu Spotify, Deezer nebo iTunes. SoundTouch 30 zvládá také bezdrátové přehrávání z mobilního zařízení přes Bluetooth nebo nekomprimované formáty.

Přehrávač Bose SoundTouch 30 lze kombinovat s již dříve představenými modely SoundTouch 10 a 20 a vytvořit tak designově i funkčně kompletní systém ozvučení domácnosti. Ovládání je možné jak přímo na přehrávači, tak dálkovým ovládáním či mobilní aplikací různými možnostmi nastavení.

Bose SoundTouch 30 III, tedy třetí generace, zakoupíte již nyní v bílé a černé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 16 990 Kč.

Zdroj: TZ BaSys

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře