Bontonfilm zlevňuje další Blu-ray filmy

vydáno 24. 10. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 2 komentáře

Tagy: BD Mánie, BDmánie, Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Do hlubiny, film, Gang v útoku, Gothika, Gympl, Hellboy, Hitch: Lék pro moderního muže, Hráči se smrtí, Klik: Život na dálkové ovládání, Kung-fu mela, Miluj bližního svého, Muž bez stínu, Na dotek, Patriot

Uplynuly tři měsíce a Bontonfilm připravil další várku titulů, u kterých se rozhodl snížit cenu. Oproti první vlně této akce zvané BD Mánie, kdy bylo zlevněno pouhých pět titulů, se od prvního listopadu bude jednat o mnohem větší množství filmů.

Trvalá sleva z původních 899 na 699 korun bude platit pro následujících čtyřiadvacet Blu-ray disků:

Hellboy (2004) Hráči se smrtí (Flatliners, 1990) Kung-Fu mela (Kung Fu Hustle / Gong fu, 2004) Muž bez stínu (Hollow Man, 2000)
Patriot (Patriot, The, 2000) Sedm let v Tibetu (Seven Years in Tibet, 1997) V moci ďábla (Exorcism of Emily Rose, The, 2005) Vertical Limit (2000)

Jak je vidět, opět se jedná o tituly, které jsou na našem trhu nejdelší dobu a slevu si prostě tak nějak zaslouží. Pokud bude Bontonfilm takto postupovat každého čtvrt roku, nabídka Blu-ray titulů se jistě stane přístupnější. Na e-shopech lze totiž očekávat ještě o něco nižší cenu, než je ta doporučená.

DVDobchod.cz - logo

TIP: Blu-ray filmy si můžete za skvělé ceny koupit například v e-shopu DVDobchod.cz.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Bontonfilm zlevňuje další Blu-ray filmy

Vložil Anonym (bez ověření), 26. Říjen 2008 - 11:36

Obrázek uživatele Anonym

ty to neni zadna sleva za tu cenu je kupuju bezne.Normalni cena vsech BD co kupuju je v mym shopu za 719 korun coz oproti 699 neni takovy rozdil.899 snad nikde na netu BD nestal to je zase akce-neakce proste jak jsme v cechach zvykly.

Re: Bontonfilm zlevňuje další Blu-ray filmy

Vložil d.f.h, 26. Říjen 2008 - 19:55

Obrázek uživatele d.f.h

Jedna věc je doporučená cena distributora a druhá věc cena, za kterou nasazují jednotlivé e-shopy. Náš partnerský DVDobchod.cz má také nižší než doporučené ceny a dá se předpokládat, že na něm budou tyto disky v BD mánii ještě levnější, než doporučených 699. To je ostatně v článku zmíněno.