Bontonfilm plánuje vydání fantastického Dobrého ročníku

vydáno 21. 10. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 2 komentáře

Tagy: A Good Year, Blu-ray, Dobrý ročník, film

Ridley Scott je sice odborníkem na velkolepé historické bijáky á la Království nebeské, Exodus či Robin Hood. A také na sci-fi z ranku Blade Runnera či Vetřelce. Mezi (nejen) mé osobní favority z jeho díly však patří překvapivě film, který je v jeho kariéře jedním z nejkomornějších.

Dobrý ročník

Dobrý ročník je typickým příběhem o zazobaném hajzlíkovi, který musí zjistit, že peníze nejsou všechno a víc než řeč čísel je někdy láhev dobrého vína, pěkná francouzská dívka na klíně a klid slunné Provence. Jasně, je to klišé jako řemen, ale ve Scottově režii prodchnuté mladistvým elánem, energií a v případě Russella Crowe a Marion Cotillard i charismatem a sex-appealem. Zkrátka romantická, trochu zapomenutá klasika, na kterou se překvapivě dlouho čeká na Blu-ray.

Čekání by však nemělo být o moc delší. Bontonfilm nám totiž předal informaci, že v aktuálním plánu studia 20th Century Fox je vydání Dobrého ročníku na příští rok. Přesněji na první polovinu února, kdy budou romantici naladění díky Sv. Valentýnovi.

Dobrý ročník

Disk by měl obsahovat kompletní českou lokalizaci (Dolby Digital 5.1 dabing + titulky) a pokud Fox svolí, budou i bonusy. Vše však prozatím není stoprocentní, neboť jak se ukázalo v případě Království nebeského, když studio zavelí a českou podporu na disk odmítne umístit, česká distribuce může leda sklopit uši.

Dobrý ročník však není žádný náročný titul, který by vyžadoval nadměrný authoring a Bontonfilm má o titul enormní zájem. Pravděpodobnost,že vše nakonec vyjde je tedy v tomto případě vysoká. Tak si držme palce a doufejme, že až se bude rozhodovat o designu balení, nedostaneme žádnou romantickou valentýnskou edici s kytičkami jako kdysi na DVD.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Bontonfilm plánuje vydání fantastického Dobrého ...

Vložil Mark (bez ověření), 21. Říjen 2014 - 16:04

Obrázek uživatele Mark

Dobrá správa. Toto hneď beriem. V bonusy neverím, aj keď na DVD je ich dosť.

Re: Bontonfilm plánuje vydání fantastického Dobrého ...

Vložil Ferry Sally (bez ověření), 3. Listopad 2014 - 2:24

Obrázek uživatele Ferry Sally

Dobrý večer. Konečně zase vyjde po delší době pěkný starší film na blu-ray disku.Děkuji.
Ferry Sally.