Bontonfilm chystá na srpen jen tři Blu-ray tituly. Nejzajímavější je Rychle a zběsile 7

vydáno 29. 7. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bontonfilm, Druhý báječný hotel Marigold, Fast and Furious 7, film, Insurgent, Rezistence, Rychle a zběsile 7, The Second Best exotic hotel Marigold

Po vcelku vydatném červenci, v němž Bontonfilm vydal mimo jiné re-edici prvního Terminátora, alternativní verzi posledních X-Menů a (skoro)oscarové fláky jako Teorie všeho a Divočina, přichází srpnový útlum, v němž si peněženky většiny filmových fanoušků odpočinou. Bontonfilm totiž chystá vydání pouze tří titulů, z nichž zdaleka nejzajímavější je prodloužená verze Rychle a zběsile 7.

Vin Diesel, Paul Walker a Tyrese Gibson

Ta dorazí 12. srpna a to ve stejné výbavě, v jaké vychází v zahraničí. Studio Universal tím opět potvrzuje své snahy o co nejglobálnější disky a my jsme za to rádi. Ve stejný den vyjde ještě Druhý báječný hotel Marigold, ideální film pro naše rodiče a prarodiče.

O týden později se pak dočkají pubertálněji založení diváci, když na Blu-ray dorazí pokračování Divergence s názvem Rezistence. Uvidíme, jestli Bontonfilm opět dostal pod křídla velemizerný přepis filmu jako posledně.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře