Blu-ray přiletí na křídlech Air America

vydáno 16. 9. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Air America, Blu-ray, DTS-HD Master Audio, film, LionsGate, Lionsgate Films, MPEG-4 AVC

Air America (1990)

Ve spojitosti se zábavou může Air America znamenat buďto nepříliš povedený televizní seriál, nebo oddychovou akční komedii s Robertem Downey Jr. a Melem Gibsonem, přičemž tyto počiny z devadesátých let spolu nijak nesouvisí. Na Blu-ray se teď v rámci série katalogových titulů studia Lionsgate naštěstí chystá druhý jmenovaný.

Film Air America (FDb.cz) vychází v regionu A (USA) 24. listopadu, technické parametry budou v rámci studia standardní: MPEG-4 AVC obraz a DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk. Bonusy budou pouze základní, tedy audiokomentář scénáristy / producenta Johna Eskrowa a dva krátké dokumenty (Pre-Flight: The Storyboards of Air America, Return Flight: Revisiting Air America).

Lionsgate některá svá Blu-ray vydání regionálně kóduje, v tuto chvíli tedy nelze říct, jestli si u nás americkou edici Air America přehrajeme. Jako obvykle ale platí, že by bylo bláhové hledat na ní českou jazykovou podporu. Ta by se mohla teoreticky objevit až na vydání pro náš region B, které ovšem dosud nebylo ohlášeno.

Air America (1990)

Air America je soukromá letecká linka CIA operující v Laosu během vietnamské války pašující cokoliv od vojáků přes zbraně až po jídlo pro místní obyvatele. Billy Covington (Robert Downey Jr.), kvůli své pracovní nekázni, přijde o letecký průkaz a tak mu nezbývá nic jiného než přijmout práci pro tuto leteckou linku.

Air America (1990)

To ještě netuší, že se ocitne uprostřed skupiny šílených pilotů v čele s Genem Ryackem (Mel Gibson), vzbouřených povstalců a zkorumpovaných vládních vojáků, pašujících drogy.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře