Blu-ray přehrávač Samsung BD-P1500 míří na český trh

vydáno 12. 6. 2008 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Přehrávače, Z domova

Tagy: 1080p, Anynet, BD-Live, BD-P1500, Blu-ray, DVD, Easy Top Menu, Full HD, HDMI, HDMI-CEC, Movie Frame, přehrávač, Samsung, upscaling

Samsung logo

Nový model Blu-ray přehrávače Samsung BD-P1500 je vybaven ethernetem a funkcí BD-Live.

Blu-ray přehrávač BD-P1500 dostal zcela nový design, oděl se do decentního hávu klavírní lesklé černé. V souladu s filosofií Samsung, orientovanou na pohodlí zákazníka a zvyšování užitné hodnoty výrobků značky, je Blu-ray přehrávač Samsung BD-P1500 vybaven ethernetovým konektorem, aby si každý kdykoli mohl zdarma aktualizovat firmware svého přehrávače a funkcí BD-Live. Samsung BD-P1500 proto nezestárne tak rychle jako produkce jiných značek.

Díky BD-Live je možné na discích, které jsou touto technologií vybaveny, nacházet stále nové a nové informace. Pomocí technologie BD-Java, která je součástí všech Blu-ray profilů, tak lze v Samsung BD-P1500 spouštět například hry a další drobné programy. Online interaktivitu zajistí internet. Kromě toho lze snadno online stahovat bonusy k filmům v Blu-ray, či se účastnit online diskusí k nim.

Štíhlý design s lesklým černým povrchem klavírní černě a jemným modrým LED světlem doplňují nové Full HD LCD televize Samsung řady 5 ve stejném designu. Jako komplet vám v obýváku vytvoří vrcholně estetický zážitek i pouhou svojí přítomností. Umožní sledovat filmy v nejvyšší možné kvalitě a zajímavá je i cena: Přehrávač Samsung BD-P1500 v kombinaci s 37" LCD Samsung řady 5 pořídíte už za cenu pod 40 tisíc korun!

Blu-ray přehrávač Samsung BD-P1500

Samsung BD-P1500 je připraven poskytnout věrnou interpretaci filmu, a to v té nejvyšší, Full HD kvalitě. Je totiž plně (1:1) kompatibilní se zobrazením 24 snímků za sekundu jako je klasický filmový formát. Funkce Movie Frame (24Fs) nastaví HDMI 1.3 výstup na 24 snímků za sekundu, což přinese ostrý a věrný kinosálový zážitek. Oba přístroje také podporují 60Fs režim pro rozšíření kompatibility s mnoha současnými HD televizory.

Majitele rozsáhlých DVD sbírek potěší, že Blu-ray novinka Samsung BD-P1500 je plně zpětně kompatibilní se standardními DVD a CD formáty, včetně DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, CD a CD-R. Přehrávání multimediálního obsahu v nejrůznějších formátech je stejně rychlé a snadné v rozlišeních 720p, 1080i i 1080p. Easy Top Menu umožňuje uživatelům měnit písmo a velikost titulků a nadpisů menu podle svého vkusu, stejně tak mohou ovlivnit i grafiku menu a barvy pozadí.

HDMI 1.3 připojení také poskytuje technologii HDMI-CEC (Anynet+), díky které je možné obsluhovat jedním dálkovým ovládačem přehrávač, televizor a další audio/video zařízení značky Samsung. Navíc jsou díky HDMI připojení všechny modely schopné převést standardní DVD filmy na plné HD rozlišení (1080p), takže se nemusíte bát o svou sbírku klasických DVD disků. Naopak budete původní filmy na DVD sledovat ve vyšší obrazové kvalitě.

Cena přehrávače Samsung BD-P1500 je 9990,– Kč včetně DPH.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře