Blu-ray filmy ve světě - 14. týden 2009

vydáno 4. 4. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy

Tagy: Američan v Paříži, Asia, Blu-ray, Černočerná tma, Chris Botti, Dragon Ball Z, Duchové Marsu, Dvě ďábelské oči, film, Gigi, Jedinečný, Jeff Beck, Marley a já, Matrix, Milionář z chatrče, Nikomu to neříkej, P, Pohádky na dobrou noc, Riddick: Kronika temna, Sedm životů, South Pacific

V uplynulém týdnu vyšlo v zahraničí čtyřiadvacet nových Blu-ray titulů. Velký zájem diváku jistě vzbudí oscarový Milionář z chatrče, příznivce sci-fi potěší Černočerná tma, rodinné typy zase Marley a já, na své si přijdou také milovníci klasických muzikálů…

Sci-fi horor Duchové Marsu je na našem trhu dostupný už od minulého týdne, akční thriller Jedinečný se pak němu přidá už za dva dny. Samozřejmostí je kompletní česká jazyková podpora, tedy titulky i dabing.

TIP: Každý den vám přinášíme informace o filmech, které se na Blu-ray teprve chystají. Sledujte seriál Blu-ray filmy na obzoru a buďte v obraze!

Ve 14. týdnu roku 2009 (konkrétně k datu 31. března 2009) si pro nás filmová studia připravila následující nové tituly:

Důležitá poznámka na závěr: při nákupu v regionu A nebude mít žádný z těchto titulů s největší pravděpodobností českou jazykovou podporu ani ve formě titulků. Existuje nicméně určitá šance, že se konkrétní film časem objeví v evropské (region B) distribuci včetně českých titulků nebo dabingu. Pokud bude mít někdo ze čtenářů doplňující informace ohledně jazykové výbavy, budu velmi rád, když si je nenechá pro sebe.

Informace o vydávaných titulech platí pro region A, tedy pro Ameriku. Evropa patří do regionu B, filmy se zde tedy mohou objevit nejen s jinou jazykovou výbavou, ale hlavně s úplně jinými daty vydání. Všechny tyto informace lze sledovat v databázi Blu-ray filmů, stejně jako informace o importu (dovozu) a následném přehrávání Blu-ray titulů z jiných regionů.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy ve světě »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře