Blu-ray bude rychlejší než smrt

vydáno 15. 7. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, BonusView, Dolby TrueHD, film, MovieIQ, MPEG-4 AVC, Rychlejší než smrt, Smrtelné zlo, Sony Pictures, Spider-Man, The Quick and the Dead

Rychlejší než smrt (The Quick and the Dead, 1995)

Režisér Sam Raimi má na svém kontě nejen trilogii Spider-Man nebo kultovní hororovou sérii Smrtelné zlo, ale také celou řadu dalších, převážně hororových filmů. Nevynechal ale ani v posledních desetiletích opomíjený western, důkazem čehož je hvězdně obsazený snímek Rychlejší než smrt (The Quick and the Dead, FDb.cz).

Blu-ray vydání filmu připravuje Sony Pictures, v regionu A má vyjít 8. září s výbavou, která je bohužel naprosto minimální: obvyklý MPEG-4 AVC obraz a Dolby TrueHD 5.1 zvuk doplní pouze MovieIQ, což jsou pomocí technologie BonusView realizované informace o hercích, postavách, hudbě a produkčních záležitostech, objevující se na obrazovce během přehrávání filmu.

Sony Pictures svá Blu-ray vydání regionálně nekóduje, americkou edici tedy nebude problém přehrát na evropských přehrávačích. Jistě na ní ale nebude česká jazyková podpora, ta by teoreticky přicházela v úvahu pouze na vydání pro náš region B.

Rychlejší než smrt (1995)

Do městečka Redemption přijíždí tajemná Ellen, mladá žena s šestiranným revolverem za pasem a s pomstou v srdci. Přijela zabít Heroda – muže, který tomuto městu vládne a který kdysi zničil její život. Herod pořádá každoročně pistolnickou soutěž a o finanční odměnu – soutěž, ve které každý rok sám zvítězí a zlikviduje své potencionální protivníky.

Rychlejší než smrt (The Quick and the Dead, 1995)

Letos se ale do soutěže přihlásila Ellen. Chce se s Herodem utkat a zlikvidovat ho. Ale než se jí to podaří, musí se vypořádat s démony vlastní minulosti.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře