Bacha, Jennifer na Blu-ray kouše!

vydáno 9. 11. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 4 komentáře

Tagy: 20th Century Fox, Aeon Flux, Bacha, kouše!, Blu-ray, DTS-HD Master Audio, film, Jennifer's Body, Juno, MPEG-4 AVC, Transformers, Transformers: Pomsta poražených

Jennifer's Body (Bacha, kouše!, 2009)

Sexy horor plný drsného humoru vypráví o Jennifer, středoškolské studentce z malého města, která se z obyčejné mrchy proměnila v mrchu neobyčejnou. Její představitelka, Megan Fox – hvězda filmů Transformers (recenze) a Transformers: Pomsta poražených, v něm názorně převádí, jak se chová holka, která je vražedně krásná.

Scénář k hororové komedii Jennifer's Body (u nás bude zřejmě uvedeno jako Bacha, kouše!, FDb.cz) napsala Diablo Cody, která se pyšní Oscarem za debutový scénář k filmu Juno. Tentokrát ovšem zabrousila do temnějších sfér: „Chtěla jsem psát o svých nočních můrách tak, aby to bylo děsivé, ale zábavné zároveň. Myslím, že se to podařilo. Záplavě krve navzdory je tohle odpočinkový, popcornový film.“

To je pravda ve všech směrech, i v tom negativním – Jennifer's Body nesklízí u diváků ani kritiků nijak nadšené recenze a když už, tak pouze s ohledem na kvality (těla, nikoliv herecké) Megan Fox. Režisérka Karyn Kusama z toho jistě nemá radost, podobně průměrně totiž dopadl i její předchozí film, sci-fi Aeon Flux. Divácký vkus je ale různý a své příznivce si nakonec najde každý snímek.

Jennifer's Body vydává na Blu-ray 20th Century Fox, v regionu A (USA) se objeví 29. prosince. Film ve studiovém standardu (MPEG-4 AVC obraz, DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk) bude na disku v kinoverzi i prodlouženém necenzurovaném sestřihu doplněn audiokomentářem režisérky i scénáristky a spoustou dalších bonusů (vynechané scény, nepovedené scény, video deník a celá řada dokumentů o vzniku).

Studio Fox své Blu-ray disky regionálně kóduje, americké vydání si tedy u nás nepřehrajeme a budeme muset počkat na edici pro evropský region B. Právě až na něm by se také mohla objevit česká jazyková výbava ve formě titulků nebo dabingu, ačkoliv je to v tomto případě celkem nepravděpodobné.

Jennifer's Body (Bacha, kouše!, 2009)

Jennifer's Body (2009)

Jennifer a Needy (Amanda Seyfried) bývaly nejlepší kámošky, jenže jak šel čas, začaly se jedna od druhé čím dál víc lišit. Z Jennifer vykvetla sebejistá sexbomba, které je všude plno, zatímco z Needy se stala nevýrazná a neprůbojná dívka, které byste si nevšimli, ani kdybyste do ní narazili.

Jejich stále komplikovanější vztah získá novou dimenzi, když společně vyrazí na koncert rockové skupiny, jejíž duší je charismatický zpěvák Nikolai (Adam Brody). Popové hvězdičky bohužel mívají nejrůznější úchylné libůstky, což potvrzuje i Nikolai, který „ujíždí“ na satanských praktikách. Aby zajistil své kapele úspěch v drsném světě showbusinessu, rozhodne se vyzkoušet krvavý rituál, jehož hlavní ingrediencí má být čistá panna.

Jennifer jí sice už dávno není, ale pokud jí tahle malá lež pomůže dostat se blíž k Nikolaiovi, proč se za ni nevydávat. Bohužel Nikolai nechce pannu do postele, ale na hraní. Na krvavé hraní. Rituál tragicky selže a nejvíc to odskáče právě Jennifer, když se z okouzlující, arogantní a nafoukané „školní ďáblice“, které neodolá žádný mladík, promění ve skutečného ďábla.

Hoši, kteří by pro její sexy tělo udělali cokoliv, teď zažívají odvrácenou, děsivou stránku jejího neutuchajícího chtíče, jenž je doslova vražedný. A na její bývalé nejlepší kamarádce Needy zůstává, aby vystoupila z jejího stínu a pokusila se zachránit zbytek mužské populace v jejich donedávna tak klidném městečku.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Bacha, Jennifer na Blu-ray kouše!

Vložil Anonym (bez ověření), 10. Listopad 2009 - 10:48

Obrázek uživatele Anonym

Vypadá to na zajímavý film, pokud to bude c českým dabingem, jdu do toho:)

Re: Bacha, Jennifer na Blu-ray kouše!

Vložil d.f.h, 10. Listopad 2009 - 11:41

Obrázek uživatele d.f.h

Já se právě bojím, že nebude… Tedy zase taková tragédie by to nebyla :-)

Re: Bacha, Jennifer na Blu-ray kouše!

Vložil Anonym (bez ověření), 10. Listopad 2009 - 15:21

Obrázek uživatele Anonym

Na titulky se jim vybodnu, originální dabing mi netankuje:)

Re: Bacha, Jennifer na Blu-ray kouše!

Vložil d.f.h, 10. Listopad 2009 - 16:40

Obrázek uživatele d.f.h

Bohužel asi ani titulky nebudou. Ale rád bych se mýlil.