B&O představil BeoVision 11 a BeoPlay V1 Havana

vydáno 11. 10. 2012 | autor Martin Stančík | sekce Novinky | téma Televizory | 3 komentáře

Tagy: Bang &, BeoPlay V1 Havana, BeoVision 11

Společnost Bang & Olufsen v tomto týdnu představila hned dva nové televizory, které se začnou prodávat ještě v tomto měsíci – nástupce BeoVision 10 s názvem BeoVision 11 a speciální edici BeoPlay V1 s přídomkem Havana.

BeoVision 11

Jako první Bang & Olufsen představil nástupce BeoVision 10 s názvem Beovision 11 a podle společnosti jde o „evoluci zvenku a revoluci zevnitř“. Televizor bude dostupný s úhlopříčkami 40, 46 a 55 palců.

Bang & Olufsen

BeoVison 11 se od svého předchůdce odlišuje tenčím rámem a novými barevnými variantami, rámcově je však vzhled stejný. Možné je také na požádání změnit materiál použitý na zakrytí reproduktorů. Televizor má hliníkový rám ve stříbrné nebo černé.

Nedávno představená video platforma, která je dostupná u BeoPlay V1, byla u BeoVision 11 ještě vylepšena, takže zvládne i 3D. Televizor je postavený na LCD panelu s LED podsvícením a frekvencí 200 Hz. Zařízení nabídne přednastavený profil Filmy nebo Herní mód. Novinkou je funkce s názvem 360° Automatic Picture Control, která kontroluje množství světla v okolí televizoru tak, aby byl jas televizoru optimální. Jiné televizory sledují pouze světlo zepředu a například okno za TV zanedbávají.

Podle Bang & Olufsen jde o doposud nejlepší televizor společnosti. Zařízení poprvé ve firemní historii nabídne Smart TV platformu s aplikacemi jako YouTube a uživatelé se mohou těšit také na propojení s Apple TV. BeoVision 11 nabízí řadu doplňkového příslušenství, včetně pevného disku k nahrávání televizních pořadů. Mezi další zajímavé funkce patří DLNA pro streamování videa a hudby z jiných zařízení, HbbTV, rovnou 6 HDMI vstupů a 2 USB vstupy. Televizor lze ovládat z tabletu za pomoci aplikace pro iOS a Android.

Bang & Olufsen

Co se týče zvuku, BeoVision nabídne 6 reproduktorů, které usměrňují zvuk podle toho, v jakém módu (sport, hudba drama, filmy atd.) se televizor právě nachází. BeoVision 11 se začne prodávat 11. října za 5995 euro.

BeoPlay V1 Havana

BeoPlay Havana

Bang & Olufsen představil také novou speciální edici svého televizoru BeoPlay V1 s názvem Havana, který se odlišuje novou barvou a speciálním stojanem.

Podle společnosti slavil první model v řadě Bang & Olufsen Play velký úspěch, a tak se firma rozhodla představit novou speciální edici Havana. Díky stojanu na kolečkách není problém se zařízením pohybovat po pokoji, takže jej lze například při oslavách jednoduše odklidit do rohu.

B&O BeoPlay V1 Havana Edition nabízí všechny funkce původní BeoPlay V1. Dvaatřicetipalcová TV má Smart TV platformu, LCD panel s LED podsvícením a kvalitní zvuk. Na zadní straně televizoru se nacházejí sloty pro Apple TV. BeoPlay V1 Havana se začne na vybraných trzích prodávat od poloviny října.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: B&O představil BeoVision 11 a BeoPlay V1 Havana

Vložil atlass (bez ověření), 12. Říjen 2012 - 10:32

Obrázek uživatele atlass

B&O je bezpochyby kvalitna znacka, ale za svoju kvalitu si da poriadne zaplatit. Hlavne po dizajnovej stranke je bezkonkurencna a elektronika Danskeho haigh-end vyrobcu vyzera luxusne.

Re: B&O představil BeoVision 11 a BeoPlay V1 Havana

Vložil Radek (bez ověření), 12. Říjen 2012 - 19:55

Obrázek uživatele Radek

Pěkně hnusná televize :)

Re: B&O představil BeoVision 11 a BeoPlay V1 Havana

Vložil Anonym (bez ověření), 13. Říjen 2012 - 15:25

Obrázek uživatele Anonym

Tak tohle je opravdu hnusna televize. Nejake silene retro..