AV receiver Pioneer VSX-534 podporuje Dolby Atmos a DTS:X

vydáno 12. 1. 2019 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio

Tagy: AV receiver, Dolby Atmos, DTS:X, Pioneer VSX-534, zesilovač

S novým rokem přichází i nová vlna AV zesilovačů. Jedním z prvních modelů je VSX-534, AV receiver s 5.2 kanály, který má nízkoprofilové (14,8 cm vysoké) „slimline“ šasi.

VSX-534 podporuje jak Dolby Atmos, tak DTS:X, a to v 3.2.2kanálovém uspořádání, jakož i technologie Dolby Atmos Height Virtualizer (prostřednictvím budoucí aktualizace firmwaru) a DTS Virtual:X, které vytvářejí „virtuální“ výšky a prostorový zvuk, pokud v těchto pozicích fyzicky neexistují reproduktory.

Na „menu“ je také DTS Neural X a Dolby Surround, což jsou tzv. „upmixing“ technologie, které jsou určeny k tomu, aby vašemu obsahu dodaly další „šťávu“ v podobě prostorového zvuku.

Zařízení nabízí výstup 135 wattů na kanál a využívá i patentovaný systém zvukové kalibrace založený na mikrofonu MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System) pro přizpůsobení výkonu konkrétní místnosti a stavu reproduktorů.

Pioneer vyvinul technologii Reflex Optimizer, která má řešit fázovou odezvu, jež je součástí multi-directivity zvuku v Dolby Atmos uspořádáních. Fázovou odezvu způsobenou nízko-průchodným filtrem mezi hlavními kanály a subwooferem pak snižuje technologie Pioneer Phase Control.

Zařízení Pioneer VSX-534 zakoupíte na konci února v černém nebo stříbrném provedení za doporučenou cenu 379 eur (cca. 9 700 Kč).

Zdroj: What Hi-Fi?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře