Amazing Spider-Man 2: Bontonfilm chystá "creepy" hlavu Electra

vydáno 30. 4. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma 3D, Filmy, Z domova | 7 komentářů

Tagy: Blu-ray, film, Limited Edition, limitovaná edice, The Amazing Spider-Man, The Amazing Spider-Man 2

Bontonfilm si začíná ve sběratelských edicích a bustách očividně libovat. Po předchozích parádních edicích foxovských titulů Já, robot a Predátor se však zdá, že malinko šlape vedle, když by měl v druhé polovině roku spolu se studiem Sony přinést na trh limitovanou sběratelskou edici druhého dílu The Amazing Spider-Mana s bustou záporáka Electra.

The Amazing Spider-Man 2 - Electro bust

K té studio Sony před pár dny uvolnilo oficiální náhledy a nutno říct, že busta s lidskými rysy natřená na „elektro-modrou“ působí spíše děsivě než lákavě, což ještě více umocňuje pokřivený výraz ve tváři plastové verze hlavy Jamieho Foxxe. V reálu může hlava samozřejmě vypadat výrazně lépe. Z dosavadních fotek nicméně působí příliš plastově a nepříliš atraktivně pro nikoho jiného než oddané fanoušky restartu pavoučí série.

The Amazing Spider-Man 2 - Electro bust

Rozhodnutí studia vsadit na bustu méně známého a ve filmu silně nevyužitého záporáka se dá celkově označit za zvláštní. Dá se totiž předpokládat, že kdyby studio vyrukovalo se samotným Spider-Manem (obzvlášť v povedeném designu právě druhého dílu z rukou Marca Webba), fanoušci by si mohli utrhat ruce, aby se k bustě dostali jako první. Že by se za pár měsíců chystala nová edice? Zřejmě nikoli, ostatně již tato edice má mít rovnou tři Blu-ray disky. S filmem ve 2D, ve 3D a s bonusovými materiály. Předpokládaná cena je prozatím 2999 korun.

Jak se vám Electro líbí?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Amazing Spider-Man 2: Bontonfilm chystá "creepy" hlavu ...

Vložil Pavel B. (bez ověření), 30. Duben 2014 - 17:08

Obrázek uživatele Pavel B.

záporák ve filmu absolutně nevyužitý nebyl..dostal dost prostoru a předvedl se podle mě, ve velice dobrém světle. Co se týče prvotního dojmu ze zpracování hlavy..ta právě že ABSOLUTNĚ nevypadá plastově a vypadá dost reálně! Hlava Sonyho byla pro mě docela tragédie, to byl jen kus plastu. :-P Výraz mi přijde taky super a je zachycen jak kdyby to byl opravdový člověk, takže tolik Vašemu nepřesnému popisu a dojmu. Pěkný den.

Re: Amazing Spider-Man 2: Bontonfilm chystá "creepy" hlavu ...

Vložil Semeckýho pravý varle (bez ověření), 30. Duben 2014 - 17:54

Obrázek uživatele Semeckýho pravý varle

Samozřejmě jsem nečekal nic víc než klasický hejt. Jelikož jako již tradičně autor tohohle výblitku ukázal jaký je mistr světa ve všem a udělal by to daleko líp.

Re: Amazing Spider-Man 2: Bontonfilm chystá "creepy" hlavu ...

Vložil Pavel B. (bez ověření), 30. Duben 2014 - 18:54

Obrázek uživatele Pavel B.

tak on tu hlavu vyloženě neodepsal..koneckonců uvedl, že ve výsledku by mohla vypadat ještě o něco lépe, ale určitě by mohl být jako vždy upřímnější a říct vlastní názor (kterým tenhle určitě nebyl)a ať se na ten obrázek prostě koukám z jakýhokoliv úhlu, nevidím jediný náznak plastovosti a lacinosti…ta hlava fakt vypadá dost reálně a z fotky mám pocit, že to bude fakt kvalitní. Asi se maestrovi Semeckému nelíbí, že edice má hlavu, podle něj nevyužitého Electra, který mu asi nepadl zrovna 2× do oka. :-D

Re: Amazing Spider-Man 2: Bontonfilm chystá "creepy" hlavu ...

Vložil Psema (bez ověření), 30. Duben 2014 - 19:26

Obrázek uživatele Psema

Mně Electro samozřejmě nijak zvlášť nevadí, jen moc nechápu, proč se vydá hlava Electra a ne komerčně silnějšího Spider-Mana. Obzvlášť když předtím žádná jiná hlava nevyšla a zrovna kostým s velkýma očima ze dvojky je parádní.

Na druhou stranu, ten dotaz na čtenáře má celkem jasně naznačovat, že mě zajímá názor ostatních, kterým samozřejmě stejný názor jako mám já nepodsouvám.

Každý rozhoduje o svých penězích sám, no ne? A bylo by trochu pokrytecké u věci, která se mi nijak zvlášť za předpokládanou cenu 3 tisíc nelíbí, psát „ježiš, to je ale paráda, všichni si to pojďte předobjednat se mnou“. ;)

Re: Amazing Spider-Man 2: Bontonfilm chystá "creepy" hlavu ...

Vložil Pavel B. (bez ověření), 30. Duben 2014 - 20:51

Obrázek uživatele Pavel B.

Já si tedy právě myslím, že hlava Spideyho by zrovna nebyla tím pravým ořechovým, protože ta hlava je nevýrazná..je to pouze kostým s velkými mezerami na oči hl. hrdiny…Neříkám, že je ve filmu špatný, ale mít jen tu hlavu Spideyho mi přijde takový nic moc..prostě obyč. U Electra se krásně můžou vydovádět v detailech a podle fotky to vypadá, že se i vydováděli. Uvidíme však v reálu jak bude vypadat. Pánové z Filmareny jistě udělají nějakou pěknou představovačku.

Re: Amazing Spider-Man 2: Bontonfilm chystá "creepy" hlavu ...

Vložil Psema (bez ověření), 30. Duben 2014 - 21:12

Obrázek uživatele Psema

Ono i na Spideym se dá vyřádit. Maska přece není bez detailů. Dá se hrát se sítí, která je na kostýmu plastická, povrch taky nemusí být nutně hladký (byť jasně, nový kostým nemá strukturu baskeťáku jako u jedničky, ale hlavně mi to přijde prodejnější a zajímavější tím, že by tam člověk mohl celkem snadno naflákat i disky z Raimiho trilogie.

Ale říkám, třeba to v reálu bude působit dobře. Koneckonců, případná koupě je otázka individuálního vkusu. :)

Re: Amazing Spider-Man 2: Bontonfilm chystá "creepy" hlavu ...

Vložil Pavel B. (bez ověření), 30. Duben 2014 - 21:22

Obrázek uživatele Pavel B.

uznávám, že pohrát si se sítí nemusí být zrovna špatný..dali by jí krásně takový trojrozměrný efekt a jednotlivý detaily na červený hlavě, včetně očí by se taky daly nějak pěkně udělat, koneckonců ve filmu jsou právě ony oči zblízka detailní jak blázen. I tak mi ale hlava Electra vůbec nevadí a z obrázků se mi moc líbí. Až ji uvidím, tak se pak rozhodnu. :-)