Acoustic Energy odhaluje aktivní reproduktory AE1

vydáno 3. 1. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Hi-Fi audio | 2 komentáře

Tagy: Acoustic Energy AE1, aktivní reproduktory

Původní AE1 vznikl v době, kdy byla firma Acoustic Energy nadějným startupem – bylo to roku 1987 a už v té době se reproduktor stal benchmarkem pro kompaktní repro.

Díky své tehdejší novince se firmě z britského Gloucestershiru dostalo mezinárodního věhlasu. V uplynulých třiceti letech se systémy domácího repra poměrně změnily, což společně s 30. výročím produktu vedlo výrobce k tomu, že vymyslel reedici. Inženýři tedy Acoustic Energy tedy zapracovali na tom, aby světu přinesli aktivní verzi AE1.

Ta byla vytvořena v reakci na měnící se spotřebitelské preference v oblasti domácího audia a kombinuje v sobě řemeslnou zručnost výrobce s jeho aktivním sub/sat systémem Aego s integrovaným zesilovačem. Výkon systému je 2×50 W na reproduktor a řešení využívá technologii hliníkového kuželu s keramickou ozvučnicí v kombinaci s hliníkovým výškovým reproduktorem vybaveným WDT vlnolamem. Kromě toho je možné upravovat basy a výšky (+/- 2 dB) i úroveň hlasitosti pro každý reproduktor, k dispozici jsou pak také RCA a XLR vstupy.

Aktivní verze reproduktoru Acoustic Energy AE1 je k dispozici ve vysoce lesklém bílém nebo černém klavírním laku, případně o něco dražším (za 1 200 liber) klavírním laku v úpravě třešňová dýha.

Zdroj: Hifichoice.co.uk

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Acoustic Energy odhaluje aktivní reproduktory AE1

Vložil jamsmalik (bez ověření), 19. Listopad 2018 - 7:16

Obrázek uživatele jamsmalik

I am very happy to discover your post as it will become on top in my collection of favorite blogs to visit. voyance gratuite

Re: Acoustic Energy odhaluje aktivní reproduktory AE1

Vložil jamsmalik (bez ověření), 24. Listopad 2018 - 11:06

Obrázek uživatele jamsmalik

You completed a few fine points there. I did a search on the subject and found nearly all persons will go along with with your blog. design garden