Acer vydal 34palcový IPS zakřivený monitor s G-Sync

vydáno 17. 10. 2015 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Monitory | 2 komentáře

Tagy: Acer Predator X34, monitor, Nvidia G-Sync

Acer se pochlubil zajímavým zakřiveným 34palcovým ultra-širokoúhlým monitorem, který disponuje například IPS LCD panelem či technologií Nvidia G-Sync.

Model označený názvem Predator X34 je vybaven 34" IPS LCD panelem s rozlišením 3 440×1 440 pixelů a stoprocentním pokrytím barevné škály sRGB, jasem až 300 cd/m2, kontrastním poměrem 1000:1 a dobou odezvy (grey-to-grey) 4 ms. Obnovovací frekvence činí ve výchozím nastavení 60 Hz, avšak díky integrovaným možnostem dalších nastavení může dosahovat až 100 Hz.

Při takto vysokém rozlišení je technologie G-Sync pro adaptivní obnovování vítaným doplňkem, byť není nejvyšší obnovovací frekvence stále nijak extra vysoká. Možnost hraní nejnovějších her na takto vysokém rozlišení v nejvyšším možném nastavení a při 60 Hz je téměř nemožná, a zde se právě hodí G-Sync.

Predator X34 disponuje nastavitelným stojánkem a po stránce konektivity se uživatelé dočkají portů HDMI, DisplayPort 1.2 a čtyř konektorů USB 3.0. Kromě toho je monitor vybaven taktéž dvěma sedmiwattovými reproduktory. Pro úplnost je nutné uvést, že cena ani dostupnost zatím nejsou známy, byť zařízení jistě nebude z nejlevnějších.

Zdroj: Techspot.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Acer vydal 34palcový IPS zakřivený monitor s G-Sync

Vložil Jarry (bez ověření), 18. Říjen 2015 - 17:15

Obrázek uživatele Jarry

Dobrý den, tento komentář není ani tak zaměřen na aktuální přidané téma, proti technice nic nemám , ba právě naopak, nicméně tento příspěvek berte především jako vyjádření nespokojenosti nad současnou úrovní tohoto internetového magazínu který alespoň já navštěvuji již léta a to zcela pravidelně. Poprosím konkrétní lidi, a je jedno ke komu tohle má doputovat, buď začněte lidově řečeno makat na plné obrátky, nebo tohle Hd NIC!!! zavřete. Pro ostatní snad malá informace o znovu spuštění či otevření tématicky i příspěvkově početně přívětivějších stránek Blu-Space. S pozdravem Jarry

Re: Acer vydal 34palcový IPS zakřivený monitor s G-Sync

Vložil Anonym (bez ověření), 18. Říjen 2015 - 21:47

Obrázek uživatele Anonym

Já bych uvítal recenze BrD. Proto na tyto stránky chodím.