Acer Revo 100 NetTopBox

vydáno 18. 3. 2011 | autor Václav Vlach | sekce Gadgety | téma Přehrávače, IT a software

Tagy: 3D, Acer, AMD, AMD Athlon II, Blu-ray, Bluetooth, HDMI, HTPC, NetTopBox, Nvidia, nVidia ION, PlayStation 3, PS3, Revo 100, TV tuner, USB, Wi-Fi, Windows 7

Acer - logo

Pokud hledáte NetTopBox, který je elegantní, tenký a plochý, je zde poslední nabídka od společnosti Acer – Revo 100. Je vybaven Dual-Core procesorem AMD Athlon II Neo X2 K325, grafikou je nVidia Ion druhé generace, 2 GB operační paměť, rozšiřitelnou až na 4 GB.

Samozřejmostí je také vestavěný TV tuner, DVD vypalovačka s Blu-ray, která přehrává plně ve 3D, mimo jiné má také Ethernet, HDMI, čtečku karet, Bluetooth 3.0, tři porty USB 2.0, Wi-Fi, a 500 GB HDD vnitřní paměti (Acer nabízí až 750 GB) na ukládání všech vašich filmů, obrázků a všeho ostatního, co vás napadne.

Tento NetTopBox vám nabídne používat plné rozhraní Windows 7 na vaší televizi, nebudete limitováni kodexy a budete moci plně používat internet, jednoduše sdílet všechna vaše data s přáteli z pohodlí křesla v obývacím pokoji.

Součástí balení je multitouch dálkové ovládání s qwerty klávesnicí, která se dá přepnout na myš a v tu chvíli celou plochu ovladače používáte jako touchpad. Díky této přelomové klávesnici je vyřešena otázka myši a klávesnice ve vašem obýváku velmi elegantním a funkčním řešením.

NetTopBox Acer Revo 100

Cena tohoto Aceru je zhruba 12000 Kč, což je takřka o 5000 Kč více, než konkurenční PlayStation 3 320 GB, který nabízí také Blu-ray mechaniku a navíc možnosti hrát PS hry. Otázka, který z těchto výrobků je pro vás vhodnější.

Já bych vybral dražší, ale přece jen menší a výkonnější Acer, protože jako jediný dosud vyřešil problém nudných a nezajímavých myší a klávesnic, přidejte k tomu velmi atraktivní, „tenký“ vzhled, rychlost a výkon a o novou radost do vašeho obýváku máte postaráno.

Chytřejší hračky, chytřejší planeta.
Další gadgety naleznete zde »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Gadgety

Komentáře