3D televizory Sony pro první fotbalové MS ve 3D

vydáno 13. 5. 2010 | autor Sony | sekce Tiskové zprávy | téma 3D, Televizory | 1 komentář

Tagy: 1080p, 200 Hz, 3D, 3D Ready, 3DTV, BDP-S370, BDP-S570, BDV-E370, Blu-ray, BRAVIA, domácí kino, FIFA, HDTV, High Speed Precision, HX800, LED Boost, přehrávač, Simulated 3D, Sony, televizor

Sony - logo

Čtyři přesvědčivé důvody, proč se přidat ke 3D revoluci a poprvé zažít tří dimenzionální prostorový vjem při sledování televize právě se společností Sony.

Ta nyní nabízí:

  • Cenově přístupný model Sony 3D BRAVIA HX800
  • Nejucelenější řadu 3D Blu-ray přehrávačů a systémů domácího kina

Sony posílila své výsadní postavení na špici 3D technologií, když oznámila uvedení jedinečných produktů, které čerpají z  výjimečného programu Sony „Svět ve 3D“ zahrnující spotřební elektroniku, filmový i herní průmysl.

Společnost současně potvrdila, že 3D televizory a Blu-ray přehrávače budou k dostání v obchodní síti už v červnu – právě včas na mistrovství světa ve fotbale, které budou Sony a FIFA prvně v historii vysílat ve 3D. Současně firma představila balíček produktů, služeb a bezplatného obsahu, který ukrývá čtyři očividné důvody, proč své první kroky v prostorovém světě 3D uskutečnit právě se značkou Sony.

LCD televizor Sony 3D BRAVIA řady HX800

Cenově nejvýhodnější 3D televizory od Sony

Startovací model řady BRAVIA® HX800 a její 3D doplňky

V rámci snahy o zpřístupnění vzrušující zábavy ve 3D všem svým současným i potenciálním zákazníkům společnost Sony oznámila uvedení řady 3D televizorů HX800, která nabídne 3D technologii za příznivou cenu a bezpochyby se stane příkladem pro ostatní firmy. Pilotní model HX800 budou během několika týdnů následovat další typy 3D televizorů značky Sony.

Všechny 3D televizory BRAVIA budou pochopitelně obsahovat nejnovější 3D technologie, jejichž základem je nejnovější 200 Hz technologie, která umožní divákům sledovat 3D obsah v plném HD rozlišení 1080p. O další zdokonalení HD obrazu ve 3D se stará High Speed Precision, LED Boost a Simulated 3D, trojice unikátních technologií od Sony navržených pro ještě ostřejší a jasnější obraz umocňující silnější divácké zážitky.

Doplňky: cenově dostupné 3D brýle a vysílač

3D brýle od Sony využívající technologii aktivní závěrky jsou navrženy tak, aby umožňovaly pohodlné a dlouhodobé používání: mají pružné a nastavitelné bočnice a přední nosník a výběr z několika barev, aby si každý mohl dopřát stylové a pohodlné nošení dní podle svého výběru a vkusu. Pro lidi s menším obličejem nebo například pro děti se hodí menší růžové a modré brýle.

Díky výdrži baterie přibližně 100 hodin a funkci automatického vypínání zajistí 3D brýle Sony dostatečně dlouhé sledování trojrozměrného obsahu. Zatímco u některých 3D televizorů Sony bude po omezenou dobu nabídka 3D brýlí a vestavěného vysílače zdarma, pro ostatní bude k novému modelu HX800 k dispozici speciální balíček 3D doplňků (dvoje 3D brýle a 3D vysílač).

Blu-ray 3D přehrávač Sony BDP-S570

3D Blu-ray přehrávače a systémy domácího kina

…doplňují domácí zábavu ve 3D

Současně s novými modely 3D televizorů Sony nabízí firma i nejucelenější řadu 3D Blu-ray přehrávačů a systémů domácího kina.

Aktuálně je v obchodech k dostání cenově přístupný Blu-ray přehrávač S370 3D Ready. Současně s uvedením 3D televizorů počátkem června bude uvolněn upgrade firmwaru, který umožní přehrávání Blu-ray disků také ve Full HD 3D. Model označený jako S570, který bude následovat rovněž začátkem června, bude prvním přehrávačem s 3D technologií fungující ihned po vybalení z krabice.

Počínaje modelem BDV-E370 jsou všechny letošní systémy Blu-ray domácího kina Sony také 3D Ready.

Zkušenost Sony s 3D technologií a MS ve fotbale 2010

Dalším využitím dlouhodobých zkušeností a technických znalostí Sony v oblasti 3D technologií a 3D obsahu je natáčení 25 zápasů na blížícím se mistrovství světa ve fotbale a to ve formátu 3D, které se uskuteční společně s asociací FIFA.

Kromě živého vysílání ve 3D a série veřejných projekcí po celém světě budou veřejnosti nabídnuty i propagační 3D upoutávky na každý z 25 zápasů, které se budou promítat v přibližně 1300 partnerských i vlastních obchodech Sony v celé Evropě. Společnost Sony Pictures Home Entertainment navíc odhalila plány na uvedení oficiálního 3D filmu z mistrovství světa na Blu-ray 3D™, který se objeví v průběhu roku 2010.

Co dále píšeme o Sony a 3D

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: 3D televizory Sony pro první fotbalové MS ve 3D

Vložil zawináč (bez ověření), 24. Červen 2010 - 16:02

Obrázek uživatele zawináč

Sony produkty nikdy nepatřily k nejlevnějším a při jejich současné rychlosti budou rádi, když stihnou dodat na náš trh 3D TVs na Vánoce. Generálně sponzorují MS ve fotbale lidé je mají možnost sledovat jen na 3D televizorech konkurenčních značek, protože jejich první 3D vlaštovky si budeme moci koupit až v srpnu. A to se vyplatí…