ZPRÁVA DNE: Akta X se vrátí!

vydáno 24. 3. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Akta X, Blu-ray, film, seriál, televize, X-Files

Třináct let po skončení původního seriálu se Mulder a Scullyová opět vrátí na televizní obrazovky. Dnes to potvrdili zástupci televizní stanice Fox, kteří přivedou zpět tvůrce původního seriálu Chrise Cartera i původní obsazení v čele s Davidem Duchovnym a Gilliam „jsem ještě víc sexy než zamlada“ Anderson.

Akta X

A o co že půjde? To nikdo neví. Nová Akta X budou každopádně pojata jako šestidílná minisérie, takže se můžeme těšit spíše na uzavřený děj podobný trochu roztáhnutějším filmu a nikoli na „freak of the week“ koncept, jenž byl hlavní součástí původní série.

O návratu Akt X se poslední měsíce hojně spekulovalo. Čekalo se však, že se rozhoupe spíše filmová divize Foxu, která měla na svědomí oba předchozí celovečerní snímky, z nichž první byl vynikající a druhý ubíjející. Nyní to tedy Mulder a Scullyová zkusí znovu tam, kde jsme je měli nejraději. A pokud jim návrat vyjde podobně jako Jacku Bauerovi, budeme jedině rádi. Produkce seriálu začne letos v létě. K vidění nové epizody budou v průběhu příštího roku.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře