Zlo bude na Blu-ray neviditelné

vydáno 8. 7. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Blu-ray, DTS-HD Master Audio, film, LionsGate, Lionsgate Films, Neviditelné zlo, See No Evil

Neviditelné zlo (See No Evil, 2006)

Režisér Gregory Dark patřil v devadesátých letech mezi krále béčkových erotických thrillerů, které vždy zamířily přímou cestou do videopůjčoven a brzy upadly v zapomnění. Jeho zatím poslední film Neviditelné zlo (See No Evil, FDb.cz) oproti tomu patří do ranku průměrných teenagerských vyvražďovaček, jakých byly, jsou a vždy budou desítky.

Snímek, jehož hlavního antihrdinu ztvárnil wresler Glen Jacobs alias Kane, vydává na Blu-ray společnost Lionsgate v regionu A (USA) 11. srpna. Dočkáme se disku s remasterovaným obrazem, DTS-HD Master Audio 7.1 zvukem, audiokomentáři scénáristy, režiséra a herců, nebude chybět ani film o filmu (Do You See the Sin?), krátký dokument o Glenu Jacobsovi (Kane: Journey into Darkness), porovnání storyboardu s výslednými záběry a propagační spoty wrestlingové asociace WWE.

Jak už to bývá v případě Blu-ray disků Lionsgate, vydání pro region B nebylo ohlášeno a americké vydání může být regionálně uzamčeno. Pokud tomu tak bude, v našich evropských přehrávačích si tento disk nepřehrajeme. A i kdyby ano, s českou jazykovou podporou nelze počítat.

Neviditelné zlo (See No Evil, 2006)

Neviditelné zlo (2006)

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá… Seznamte se s Jacobem Goodnightem.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře