Zítra startuje Best Film Fest. Festival nejlepších filmů roku

vydáno 11. 12. 2013 | autor Anna Kopecká | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: About Time, Before Midnight, Best Film Fest, Evald, Gravitace, Kino Atlas, Lásky čas, Lucerna, Mat, Před půlnocí, Revival, Rivalové, Rush, U Konce světa

Čtyři pražská artová kina – Atlas, Evald, Mat a Lucerna – už zítra ovládnou nejlepší filmy druhé poloviny roku 2013. Začíná totiž Best Film Fest, festival představující nejúspěšnější a divácky nejnavštěvovanější filmy daného období. Akci organizuje distribuční společnost CinemArt již od roku 2011, a to vždy v létě a v zimě.

Best Film Fest

Best Film Fest se uskuteční od čtvrtka 12. prosince do středy 18. prosince a nabídne celou škálu žánrově rozdílných filmů – vybere si tudíž snad opravdu každý. Diváci se mohou těšit například na dánskou detektivku Žena v kleci, dobrodružné Kon-Tiki či divácky adorovanou Gravitaci Alfonsa Cuaróna. Na své si ovšem přijdou i milovníci komedií, které hrdě zastupují Millerovi na tripu, U konce světa či český Revival. Romantické duše pak nepochybně zavítají na Před půlnocí či Lásky čas od režiséra a scenáristy Lásky nebeské Richarda Curtise. Za zmínku pak určitě stojí i životopisní Rivalové režiséra Rona Howarda.

Velkým lákadlem je i jednotné vstupné 69 korun. Často slýchané výmluvy typu „na kino nemám, radši si to stáhnu“ tak jdou úplně stranou.

Pro kompletní program festivalu navštivte jeho oficiální stránky či web jednoho z konkrétních kin, kde už teď začíná předprodej vstupenek.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře