"Zelený" pevný disk Store'n'Go od Verbatimu

vydáno 29. 5. 2010 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software, Datová média

Tagy: eSATA, FAT32, GREEN BUTTON, Mac, Nero BackItUp / Burn Essentials, Nero RescueAgent, pevný disk, Store'n'Go, USB, USB 3.0, Verbatim, Windows

Verbatim - logo

Nová generace barevných disků Verbatim se „zeleným“ softwarem.

Verbatim představil novou generaci menších a lehčích pevných disků, které můžete snadno přenášet v kapse nebo příručním zavazadle. Nová řada přenosných disků Store'n'Go obsahuje software GREEN BUTTON, který pomáhá snížit spotřebu energie a prodlužuje životnost disku tím, že jej automaticky uvede do úsporného režimu.

Nové přenosné disky Verbatim Store'n'Go jsou k dostání za doporučené ceny 1730 Kč (250 GB), 1879 Kč (320 GB), 2469 Kč (500 GB), 2649 Kč (640 GB), zatímco modely s kapacitou 750 GB a 1 TB se do prodeje dostanou později. Pro ty, kdo preferují vyšší přenosové rychlosti, budou tyto disky brzy dostupné i s rozhraním eSATA/USB 2.0 a USB 3.0.

  • Nová řada pevných disků je menší a lehčí
  • Disk je 81 mm široký, 117 mm dlouhý a 16 mm hluboký
  • Kapacity sahají od 250 GB až po 1 TB
  • Software GREEN BUTTON snižuje spotřebu energie a prodlužuje životnost disku
  • Součástí je software Nero BackItUp / Burn Essentials
Externí pevný disk Verbatim Store'n'Go GREEN BUTTON

Mobilní úložiště v kompaktním disku

Nové přenosné disky Store'n'Go jsou s rozměry 81 mm (šířka) x 117 mm (délka) x 16 mm (hloubka) o téměř 30 % menší než předchozí generace a s váhou pouhých 135 g jsou rovněž o 20 % lehčí – jde tudíž o jedny z nejlehčích externích 2,5" disků na dnešním trhu a jejich přenášení je snazší než kdy v minulosti.

Díky souborovému systému FAT32 jsou disky kompatibilní s operačními systémy Windows i Mac. Disky Store'n'Go jsou k dostání v různých kapacitách od 250 GB až po 1 TB, takže splní nároky na úložný prostor každého uživatele.

Software pro zálohování, vypalování a úsporu energie

Společně s diskem Verbatim Store'n'Go obdržíte také dva softwarové balíčky. Jedním z nich je Nero BackItUp / Burn Essentials kombinující tři důležité funkce: zálohování veškerých souborů a složek, vypalování fotografií, videonahrávek a dalšího obsahu na CD, DVD a Blu-ray nosiče, a také obnovu poškozených souborů prostřednictvím Nero RescueAgent.

Software GREEN BUTTON snižuje spotřebu energie a prodlužuje životnost disku jeho automatickým uvedením do úsporného režimu po určitém časovém intervalu nebo i manuálně kliknutím na ikonu GREEN BUTTON.

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře