X-Meny čeká v prosinci další edice. S komiksem Budoucí minulosti

vydáno 10. 11. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, film, X-Men: Budoucí minulost

Amaray, steelbook, kompletní kolekce a do budoucna možná i režisérský prodloužený sestřih. Foxové na nových X-Menech s podtitulem Budoucí minulost rozhodně nešetří a hrnou na světový i tuzemský trh jednu edici za druhou. A nepřestane to ani v prosinci, na předvánoční trh se totiž 3. prosince přiřítí limitovaná edice filmu s komiksovou předlohou.

X-Men: Budoucí minulost (Blu-ray + komiks) - edice Walmart

Ano, ve speciálním balení naleznete kromě filmu i 48 stran dlouhý svazek z pera Chrise Claremonta, jenž obsahuje Uncanny X-Men č. 141–142. Tedy celou hlavní linii Days of Future Past bez úvodních a závěrečných sešitů zabývajících se Kitty Pryde, která právě před zápletkou koketující s apokalyptickou budoucností do týmu mutantů poprvé přistoupila. Komiks ovšem nebude česky lokalizován.

X-Men: Budoucí minulost (O-ring)

Co se týče filmu, bude se jednat o balení obsahující 2D i 3D verzi, kteréžto bude navíc zabalené ve speciálním O-Ring přebalu s vizuálem robotického Sentinela. Pokud si však myslíte, že dva měsíce po původním vydání filmu půjde cena dolů, musím vás zklamat. Maloobchodní cena je totiž pro tuto edici, jež je limitovaná počtem 500 kusů, stanovena na nemalých 699 korunách. E-shopy tudíž stanovují ceny nepatrně nad 600 korun.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře