Vyražte za komiksy. V sobotu startuje 9. ročník CRWECONU

vydáno 5. 6. 2014 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Z domova

Tagy: CREW, CRWECON, film, komiks

Časy, kdy se valná většina populace domnívala, že komiksy patří do rukou pouze dětem a kdokoli starší patnácti let se sbírkou kreslených sešitů se Supermanem, Batmanem nebo Spider-Manem musí být zákonitě vyšinutý a dětinský blázen, sice ještě nejsou ani zdaleka u konce. Tuto sobotu, 7. června, však máte jistotu, že na vás v holešovickém klubu Cross nikdo skrz prsty koukat nebude. Jeden z největších tuzemských vydavatelů, CREW, zde totiž již podeváté odstartuje jednodenní sraz komiksových fanoušků a profesionálů CRWECON.

Strážci galaxie

Program letošního ročníku bude bohatý a nabídne tři pásma přednášek o všem, co je v letošním roce ve světě počmáraného papíru aktuální. Dozvíte se hromadu věcí o Spider-Manovi, X-Menech, nebude chybět přednáška o Guardians of the Galaxy aka Strážcích galaxie, které čeká nákladná filmová adaptace, a samozřejmostí je i řada hvězd a „hvězd“ ze světa komiksových autorů (největší ikonou je bezpochyby Aleš Kot, který smočil pero například ve scénářích komiksových Avengers), s nimiž nebude problém hodit řeč a vytahat z nich plány do budoucna, názory na komiks nyní a před lety, anebo příjemnou slevu na oblíbený titul.

Ti největší fanoušci si pak jistě užijí i komiksovou burzu, ve které budou moci nakupovat či prodávat sešitovky, svazky, črty, malby… zkrátka vše, co se komiksu týká a na co může být fanoušek (nejen) mainstreamového komiksu hrdý.

Pro další informace (například detailní program) zamiřte na oficiální stránky www.crwecon.cz, popřípadě na Facebook samotného vydavatelství CREW.

Komiksům zdar a vězte, že vstup je – jako obvykle – zdarma!

CRWECON
Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře