Vyhrajte VIP vstupenky na Home Cinema Praha 2008

vydáno 17. 10. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Extra HD | téma Z domova

Tagy: Blu-ray, DTS-HD, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, Full HD, Home Cinema Praha, Home Cinema Praha 2008, projektor, televizor

Od čtvrtka 23. října do soboty 25. října se v pražském hotelu Diplomat koná čtvrtý ročník výstavy o domácí zábavě Home Cinema Praha 2008. Přichází s novým sloganem „Získejte prestiž, dopřejte si komfort“, který charakterizuje aktuální trendy v domácí zábavě v podobě televizorů a projektorů s vysokým rozlišením Full HD v kombinaci s Blu-ray přehrávači.

Celkově se výstavy zúčastní zhruba 40 vystavovatelů a 130 v převážné většině velmi prestižních značek. Díky tomu se Home Cinema Praha 2008 stává největší oborovou výstavou na téma domácí zábavy v České republice.

TIP: Více podrobností najdete na www.homecinema.cz nebo zde v pozvánce Home Cinema Praha 2008 představí nejnovější trendy v domácí zábavě.

Home Cinema Praha 2008 - logo

HDmag.cz nabízí svým čtenářům jedinečnou možnost vyhrát VIP vstupenky na výstavu pro dvě osoby a jako dárek navíc Blu-ray disk s prezentačními ukázkami audio formátu DTS-HD Master Audio, který nabízí nejkvalitnější možné podání až osmikanálového zvuku.

Pravidla soutěže jsou jednoduchá:

Na e-mail soutez@hdmag.cz nám napište, jaké máte zkušenosti s audio formátem DTS-HD, případně proč byste chtěli DTS-HD do budoucna využívat.

Tři nejzajímavější odpovědi vybereme a výherce budeme včas informovat.

Redakce HDmag.cz samozřejmě nebude na výstavě chybět, stejně jako minulý rok – viz speciální report z akce Home Cinema Praha 2007. Těšíme se tedy na setkání nejen s výherci VIP vstupenek, ale také se všemi příznivci špičkového domácího kina a high-end audia.

Článek je součástí série, informující o akci Home Cinema Praha 2008 »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Extra HD

Komentáře