Výherci soutěže o pět Blu-ray filmů

vydáno 4. 6. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky

Tagy: soutěž

Celý týden jste měli na to, abyste nám poslali odpovědi na pět soutěžních otázek, díky kterým jste se pak dostali do slosování o pět filmů Blu-ray edice. Čekaly tu na vás Eldorado, Bílý lev, Zlo mezi námi, Krabat a Zaslaná pošta.

Správných odpovědí nám přišly desítky a všem zúčastněným tímto děkujeme. Vyhrát ale mohlo pouze pět šťastlivců. Ti museli na naše otázky odpovědět takto:

  • 1) Prvním filmem Blu-ray edice bylo Eldorado. Kolikátého si v České republice odbylo Blu-ray premiéru? (15.03. 2011)
  • 2) V Blu-ray recenzi filmu Bílý lev jsou na dvanácti FullHD screenshotech zpravidla zvířata, ale na několika najdete také automobil. Na kolika? (Na dvou)
  • 3) Zatímco většina filmů vychází na Blu-ray v 1080p, Zaslaná pošta hlásí rozlišení trochu jiné, odpovídající standardu televizního vysílání. Jaké? (1080i)
  • 4) Krabat se na Blučku prezentuje v MPEG-4 kodeku, kterému se povedlo film stlačit na 20.5GB. V jakém datovém toku se video na disku nachází (v Mbps)? (21,5Mbps)
  • 5) Všechny filmy spadající pod Blu-ray edici pořídíte na stáncích za stejnou cenu. Za jakou? (199Kč)

Z došlých odpovědí jsme vylosovali tyto výherce:

Martin Prokop (Zaslaná pošta), Štefan Gorej (Krabat), Petra Rosensteinová (Bílý lev), Břetislav Princ (Zlo mezi námi), Filip Volf (Eldorado)

Soutěž

Během následujících dnů všem zašleme upřesňující email, abychom jim obratem mohli poslat i filmy samotné. Výhercům gratulujeme a všem zúčastněným držíme palce do příštích soutěží! Děkujeme za účast!

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře