Všude dobře, proč být na Blu-ray?

vydáno 17. 8. 2009 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa

Tagy: Away We Go, BD-Live, Blu-ray, DTS-HD Master Audio, film, Nouzový východ, Universal, Universal Pictures, Universal Studios, Všude dobře, proč být doma

Všude dobře, proč být doma (Away We Go, 2009)

Po spíše dramatickém Nouzovém východu zabrousil režisér Sam Mendes do komediálních vod, čímž potvrdil svou pověst žánrového chameleona. Obsazení jeho novinky Všude dobře, proč být doma (Away We Go, FDb.cz) vypadá jako stávka na jistotu, v jedné z hlavních rolí se objevil John Kasinski, známý z oceňované americké verze seriálu Kancl. Herecky ho jistí třeba sympaticky prošedivělý veterán Jeff Daniels, nebo představitelka mladé hollywoodské vlny Maggie Gyllenhaal (Temný rytíř).

Mimochodem – snímek je jedním z prvních studiových projektů, který jede v takzvané zelené linii. Znamená to především snížení odpadu vyprodukovaného štábem na polovinu. Ve velké míře se používali recyklovatelné materiály a catering také zavrhl jednorázové plastové nádobí. Zajímavé, že?

V regionu A (USA) se tento film objeví na Blu-ray 29. září, vydání připravuje studio Universal. Očekávat můžeme standardně vybavený disk – DTS-HD Master Audio 5.1 zvuk, audiokomentář režiséra a scénáristů, film o filmu, dokument o „zeleném“ natáčení a BD-Live funkcionalita (Download Center, My Scenes Sharing).

Studio Universal svá Blu-ray vydání regionálně nekóduje, americkou edici tedy bude možné bez problémů přehrávat i na našich přehrávačích. Samozřejmě ale bude bez české jazykové podpory, tu lze teoreticky očekávat až na některé regionální mutaci případné edice pro region B (Evropa).

Všude dobře, proč být doma (Away We Go, 2009)

Všude dobře, proč být doma (2009)

Oscarový tvůrce legendárního filmu Americká krása (1999) Sam Mendes ve svém novém projektu dokazuje pravdivost známé lidové moudrosti o tom, že těhotenství je dřina. V případě mladé dvojice Burt (John Krasinski) a Verona (Maya Rudolph) to platí dvojnásobně. Nalezení vhodného „hnízda“ jim zrovna nejde a než se dítě přihlásí o slovo, mají před sebou ještě dlouhou cestu.

Článek je součástí seriálu Blu-ray filmy na obzoru »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře