Videokamery Samsung: natáčej ve Full HD, ukládej na SSD

vydáno 15. 6. 2009 | autor Samsung | sekce Tiskové zprávy | téma Foto a video, Datová média | 3 komentáře

Tagy: Full HD, HMX-H100, HMX-H104, HMX-H105, HMX-H106, Samsung, SSD, videokamera

Samsung logo

Digitální kamery Samsung řady H oplývají možností natáčení videa ve Full HD kvalitě. Navíc jako první na světě využívají pro uložení záznamu revoluční paměťové zařízení SSD (Solid State Drive).

Samsung Electronics Co., Ltd. přináší jako první na světě digitální kameru s paměťovým zařízením SSD (Solid State Drive). Natáčení ve Full HD rozlišení (1920×1080) díky HD objektivům Schneider je u kamer HMX-H106, H105, H104 a H100 samozřejmou záležitostí. Optická stabilizace obrazu pak zaručí dokonalý obraz za všech okolností.

Samsung SSD modul

Ptáte se, co je to SSD? Jedná se o paměťové zařízení, které využívá typ paměti Solid State Drive (SSD), díky němuž můžete ukládat data nekonečně mnohokrát. Toto nové paměťové zařízení překonává klasické HDD v mnoha ohledech. Jednak v rychlosti, bezpečnosti, kapacitě, spolehlivosti, spotřebě energie a hlavně hluku. Díky konstrukci bez pohyblivých součástek jsou paměti SSD odolnější a tišší než HDD.

Technologie paměťového zařízení je oproti běžným HDD natolik převratná, že nabízí prakticky v každém parametru výhodu. Představte si… SSD je 7krát menší a 12krát lehčí než 1,8" HDD, spotřeba energie je u SSD při přehrávání a ukládání dat 8krát nižší než u HDD, díky čemuž baterie vydrží déle.

U paměti SSD můžete opakovaně zapisovat a mazat data – více než milionkrát za sebou – což je 4krát více než u HDD. Maximální životnost paměti SSD je 1 milion hodin, tj. 134 let. Spuštění a přístup k funkcím je u SSD videokamer Samsung 3krát rychlejší než u HDD videokamer. SSD videokamera pracuje bez akustického hluku a s nízkými emisemi tepla.

HD videokamera Samsung HMX-H106

Video ve Full HD rozlišení (1920×1080) přináší mnohem větší čistotu obrazu, jasné barvy a neuvěřitelné množství detailů. A také to znamená, že při prohlížení i na těch největších HD televizorech vám neunikne jediný pixel. Výsledkem je dokonale reálné video s jasnými a živými barvami bez digitálního šumu a kazů, se kterými jste se možná setkali u jiných kamer.

Spojením technologie SSD a záznamu videa ve Full HD kvalitě přichází na trh špičková řada videokamer Samsung.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře

Re: Videokamery Samsung: natáčej ve Full HD, ukládej na ...

Vložil Ludva (bez ověření), 16. Červen 2009 - 17:52

Obrázek uživatele Ludva

A kolikrát je dražší si zapomněl šéfiku… A taky co jsem měl možnost vidět za testy, tak rychlost je stejná zvlášť když se nahrává takhle sekvenčně…

Re: Videokamery Samsung: natáčej ve Full HD, ukládej na ...

Vložil st39.6 (bez ověření), 16. Červen 2009 - 18:44

Obrázek uživatele st39.6

jedna se o tiskovou zpravu, komentar k zapomenutemu ci nezapomenutemu je zbytecny

Re: Videokamery Samsung: natáčej ve Full HD, ukládej na ...

Vložil d.f.h, 16. Červen 2009 - 19:58

Obrázek uživatele d.f.h

Já jsem rád, když čtenáři tiskové zprávy vhodně komentují. Všichni víme, jak to s tiskovkami je, jak vznikají a kdo je píše :-) Samozřejmě to nejpodstatnější (rozuměj negativní fakta) v nich většinou nebývají.