Verbatim PhotoSave DVD - archivace fotek na tři kliknutí

vydáno 19. 3. 2009 | autor Verbatim | sekce Tiskové zprávy | téma IT a software, Datová média

Tagy: CD, DVD, DVD-R, fotografie, médium, PhotoSave DVD, Verbatim

Verbatim - logo

Verbatim představuje DVD, které umožňuje uživatelům jednoduše archivovat fotografie. Nové PhotoSave DVD obsahuje software, který se automaticky spustí po vložení disku do DVD vypalovačky. Software pak provede uživatele krok za krokem celým procesem od vybrání obrázků po jejich vypálení na disk.

Hledání konkrétních fotografií na domácím počítači či vypalování DVD není vždy pro každého hračkou. To je také důvod, proč Verbatim vyvinul DVD-R obsahující předinstalovaný software, který uživatele spolehlivě celým procesem provede. Software se automaticky spustí, a poté sám vyhledá veškeré fotografie uložené v PC, takže uživateli stačí jen kliknout na volbu „Vypálit“ a jeho vzpomínky se uloží na DVD.

V manuálním režimu podporuje PhotoSave DVD funkci „search & burn“, která umožňuje archivovat snímky na PC přímo z připojeného digitálního fotoaparátu. S úložnou kapacitou 4,5 GB pojme DVD až 2000 fotografií v 80 různých formátech.

Verbatim PhotoSave DVD

PhotoSave DVD navíc umožňuje zápis do několika sekcí: uživatel neustále vidí, kolik zbývá na disku volného místa, takže další fotografie může snadno přidat kdykoli později. Data přesahující 4,5 GB se automaticky rozdělí mezi několik disků PhotoSave DVD.

„Díky Verbatim PhotoSave DVD je dlouhodobé archivování jednodušší než kdykoli předtím. Zvládnou to dokonce i uživatelé, kteří ještě nikdy nevypalovali žádné CD ani DVD. Toto DVD kombinuje uživatelskou přívětivost se spolehlivostí a kompatibilitou, jimiž jsou média Verbatim pověstná,“ vysvětluje Torsten Leye, Marketing Manager Optical, Verbatim EUMEA.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Tiskové zprávy

Komentáře