Vánoce na Blu-ray: Marvel odhalil kolekci 2. fáze superhrdinského vesmíru

vydáno 20. 7. 2015 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Ze světa | 2 komentáře

Tagy: Ant-Man, Blu-ray, Captain America: Návrat prvního Avengera, collectors edition, film, Iron Man, Marvel, Marvel Cinematic Universe, sběratelská edice, Strážci galaxie, Thor

Když před více než dvěma roky Marvel oznámil, že uvede sběratelský boxset pro první fázi svých superhrdinských filmů začínajíc Iron Manem a končíc prvními Avengers, fanoušci si málem nadělali do trenek. Finální balení, jež obsahovalo poměrně laciný plastový kufřík, pak sice řadu lidí zklamalo, náplň plná filmů, exkluzivních krabiček a ještě exkluzivnějších sběratelských předmětů však byla jednoduše unikátní. I proto se na balení s druhou fází čekalo s velkými očekáváními. A vypadá to, že jim Marvel tentokrát dostojí.

Marvel oficiálně ohlásil, že se edice druhé fáze, jež bude obsahovat všechny filmy od Iron Mana 3 až po Ant-Mana (ano, Ant-Man je nakonec zakončením druhé fáze, nikoli počátkem třetí, jak se dříve tvrdilo), objeví o těchto Vánocích a fandové si ji tudíž budou moci nadělit hezky pod stromeček. V případě tuzemských fanoušků to znamená příplatek za DPH, ale co by Marvel geekové neudělali, že?

Marvel Cinematic Universe - Phase 2 Collection

Edice bude stát při startu prodejů mohutných 249 dolarů (kolekce první fáze klesla za dva roky jen na 190 dolarů, takže slevy při pozdějších nákupech moc neočekávejte), tentokrát však Disney cenu obhájí tím, že se bude jednat o plnohodnotné edice všech filmů, neboť v balení budou jak 2D, tak 3D verze filmu a rovněž digitální kopie. Balení první fáze obsahovalo jen jednodiskové edice, což řadu lidí naštvalo.

Kolekce druhé fáze nabídne opět řadu sběratelských předmětů, ty však nikdo prozatím nespecifikoval. Jisté však je, že do kolekce přibude zbrusu nový bonusový disk a také, že Tesseract z předchozí kolekce nahradí další drahokam do Thanosovy rukavice – Orb ze Strážců galaxie. Ten by měl být podle první fotky uzavřen v kulovité schránce, takže si jeho vlastníci budou moci hrát na Star-Lorda 24 hodin denně.

Na bližší specifikace a trailer, lákající na obsah balení, si zatím musíme počkat. Exkluzivní předobjednávky na Amazonu jsou však již nastartované. Půjdete do nich?

Související články

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Vánoce na Blu-ray: Marvel odhalil kolekci 2. fáze ...

Vložil th0ca (bez ověření), 20. Červenec 2015 - 15:48

Obrázek uživatele th0ca

IronMan 1 u nas na BD stale v nedohlednu?

Re: Vánoce na Blu-ray: Marvel odhalil kolekci 2. fáze ...

Vložil Psema, 21. Červenec 2015 - 9:37

Obrázek uživatele Psema

Pořád, pořád… :/