Únorový Blu-ray od Bontonfilmu: Gangsteři, Loopeři a Bondové

vydáno 28. 1. 2013 | autor Petr Semecký | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova | 1 komentář

Tagy: Blu-ray, Bontonfilm, Death Race 3: Inferno, Divoši, film, Hotel Transylvania, Hotel Transylvánie, Lawless, Looper, Savages, Skyfall, Spy Game

V lednu Bontonfilm potěšil hlavně milovníky akce, na čemž se nic nezmění ani v měsíci následujícím. I tentokrát se totiž nabídka titulů skládá především z filmů, v nichž hrají prim exploze, hlášky a statní hrdinové. Začíná se už 6. února, kdy na trh přijde hned šestice titulů, z nichž pouze dva řadíme do kategorie katalogovek.

Za 499 Kč si budete moci pořídit energický feťácký thriller Olivera Stonea Divoši, milovníci cyklistiky jistě sáhnou po dravé, nicméně také značně tupoučké Expresní zásilce s Josephem Gordon-Levittem, kde jde víc o fantastické zpracování než o omletou myšlenku, a své fanoušky by si měla určitě najít i stylová gansterka Země bez zákona (Tom „Bane“ Hardy zase strašně válí), popřípadě ryze spotřební pokračování Rallye smrti: Peklo na zemi. To jako jediné z novinek pořídíte v cenové relaci katalogových titulů, a to o stovku levněji (399 Kč).

Pokud ale dáte raději přednost starším hitům, rozhodně byste neměli váhat jak nad výborným thrillerem Tonyho Scotta Spy Game s Robertem Redfordem, tak na českém trhu se konečně objevivší Smrtonosnou pastí 3, ve které Bruce Willis alias John McClane hlásí snad nejvíc z celé série. Jen si pak nepouštějte ukázky na pátý díl. Úpadek kvality je totiž skoro až nesnesitelně bolestivý.

Po náročném týdnu si dá Bontonfilm na dva týdny oraz, nemusíte se ale bát, že by se nevrátil s pořádnými filmy za pasem. Animovaný Hotel Transylvánie (499 Kč) sice za moc nestojí a pobaví hlavně vaše mladší sourozence a ratolesti, nezávislá sci-fi Looper (rovněž 499 Kč) ale dovede v těchto mrazivých dnech pobavit celkem spolehlivě. Jen u ní, proboha, moc nemyslete.

A co týden od 27. února? Ten patří jednoznačně agentu 007. S velkou pompou se totiž přižene na tuzemský trh Skyfall Sama Mendese (499 Kč za amaray s papírovým přebalem, 599 Kč za skvostný steelbook), jemuž budou dělat komparz všechny předchozí bondovky, které půjde konečně koupit i samostatně. Extra péči potom dostaly filmy se Seanem Connerym a Danielem Craigem, jež si budete moci koupit i v rámci samostatných edic za 999, popřípadě 1599 korun. Nevím, jak u vás, ale „conneryovky“ budou 27. února v mé poličce na předních pozicích.

A co si přidáte do sbírky vy?

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře

Re: Únorový Blu-ray od Bontonfilmu: Gangsteři, Loopeři ...

Vložil marko (bez ověření), 28. Leden 2013 - 20:01

Obrázek uživatele marko

ja nic, teraz ocakavam kolekciu Lawrenca… na toho sa fakt tesim! cize moje financne limity su vycerpane