Unikly snímky chytrých hodinek LG Watch Style

vydáno 3. 2. 2017 | autor Pavel Kreuziger | sekce Novinky | téma Ze světa

Tagy: Android Wear 2.0, chytré hodinky, Google, LG Watch Style, nositelná zařízení, smartwatch, Sport, Wearables

Na web unikly snímky chytrých hodinek LG Watch Style, které jsou prvním zařízením Googlu s operačním systémem Android Wear 2.0.

Příští týden se Google chystá vydat právě platformu Android Wear 2.0. Zároveň mají být dne 9. února vydány chytré hodinky LG Watch Style, které korejský výrobce vyvinul ve spolupráci právě s Googlem a jde tak o vůbec první nositelný hardware, který má „na svědomí“ samotný americký gigant.

V minulém týdnu již uniklo pár obrázků v nízkém rozlišení, které nyní doplnil známý Evan Blass téměř jistými snímky nových LG Watch Style, o nichž Android Police tvrdí, že budou stát 250 dolarů. Blass uvádí, že jeho snímky zobrazují zařízení ve stříbrném a růžově zlatém provedení, přičemž tyto varianty má doplnit ještě verze titanová.

Očekává se, že hodinky budou vybaveny 1,2palcovým displejem s rozlišením 360×360 pixelů, 512 MB RAM a baterií s kapacitou 240 mAh. Údajně mají být integrovány i technologie Bluetooth a Wi-Fi, nicméně LTE, GPS a NFC jsou rezervovány jen pro větší verzi, která bude, jak se dá předpokládat, i dražší. Půjde o verzi Sport s 1,38palcovým displejem s rozlišením 480×480, 756 MB RAM a baterií s kapacitou 430 mAh.

Zdroj: PCWorld.com

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře