Tuzemské Blu-ray filmy - 7. týden 2010

vydáno 14. 2. 2010 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Buena Vista, Chceš mě, chci tě, Disney, FHE, film, Forum Home Entertainment, G-Force, Sony, The Ugly Truth

Blu-ray Disc logo

V nadcházejícím týdnu se na našem trhu objeví dva nové Blu-ray filmy, o které se podělí distributoři Bontonfilm a Forum Home Entertainment. Romantickou komedii Chceš mě, chci tě a akční dobrodružství G-Force v hlavní roli se čtyřmi animovanými morčaty si teď jako obvykle krátce představíme.

TIP: Nevyžadujete český dabing ani titulky? Chcete vědět, co na Blu-ray vychází v zahraničí? Sledujte každou sobotu seriál Blu-ray filmy ve světě a budete v obraze.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky a ve většině případů i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Chceš mě, chci tě

Chceš mě, chci tě (Ugly Truth, The, 2009) (Blu-ray)

Český název: Chceš mě, chci tě

Originální název: Ugly Truth, The

Rok výroby: 2009

Žánr: Komedie / Romantický

Délka: 96 minut (1:36)

Režie: Robert Luketic

Hrají: Gerard Butler, Katherine Heigl, Eric Winter, Yvette Nicole Brown, David Lowe

Studio: Sony Pictures

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 15. 2. 2010)

Film je chytrou a sexy komedií o mužích, ženách a obrovské propasti, která odděluje to, jak o sobě navzájem smýšlejí, sní a snaží se opačné pohlaví svádět. Katherine Heigl a Gerard Butler v ní ztvárňují dva kolegy z donucení, kteří se bytostně nesnášejí. Ona se snaží najít kvalitního ideálního partnera. Jeho posláním je říkat ženám, aby se probraly a uvědomily si, že muži myslí jen na jediné. Ale když se rozhodne jí pomoci získat to, po čem touží, zjistí navzájem navzdory všem očekáváním, jak silně se mohou přitahovat i ty největší protiklady.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

G-Force

G-Force (G-FORCE, 2009) (Blu-ray)

Český název: G-Force

Originální název: G-FORCE

Rok výroby: 2009

Žánr: Akční / Dobrodružný / Rodinný / Fantasy

Délka: 88 minut (1:28)

Režie: Hoyt Yeatman

Hrají: Nicolas Cage, Steve Buscemi, Penélope Cruz, Kelli Garner, Will Arnett

Studio: Disney / Buena Vista

Distribuce v ČR: Forum Home Entertainment (od 17. 2. 2010)

Dobrodružná komedie G-Force je prvním 3D snímkem producenta Jerryho Bruckheimera. Strhující podívaná vypráví o tajném programu americké výzvědné služby zaměřeném na výcvik zvířat pro armádní a špionážní účely. Jeho hrdiny jsou morčata vybavená nejmodernější špionážní technikou, která během filmu zjistí, že mají osud světa ve svých packách.

Týmu G-Force velí Darwin, odpovědné a cílevědomé morče, rozhodnuté za každou cenu uspět. Dalšími členy jsou Blaster, expert na zbraně, který zbožňuje vše extrémní a Juarézová, mistryně bojových umění, kterou zbožňují všichni ostatní. Třem morčatům pomáhá špionážní moucha Mooch a krtek Speckles, odborník na kybernetiku a informatiku.

Během své mise se tým G-Force setkává s řadou dalších zajímavých postav, například s pohodářem Hurleyem a těžce vyšinutým křečkem Buckym.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v Blu-ray kalendáři, k dispozici je také Blu-ray katalog, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a většinou i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v Blu-ray katalogu, je to proto, že čekáme na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře