Tuzemské Blu-ray filmy - 47. týden 2011

vydáno 21. 11. 2011 | autor Štěpán Čermák | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: 3D, Barbar Conan 3D, Blu-ray, Blu-ray 3D, BluRayEdice.cz, Captain America, Pan Popper a jeho tučňáci, Terminator 2, V peřině, Zombie apokalypsa

Tuzemské Blu-ray filmy 46. týdne, jejich podrobné profily, technické specifikace a bonusy

Tento týden u nás sice vychází jeden z největších letošních blockbusterů a nesmrtelná akční klasika, oba žhavé tituly se ale klepou strachy před finančním potenciálem animované pecky Zhu Zhu Pets, která má šanci stát se nejúspěšnějším Blučkem tohoto roku.

Jenže pak se z téhle noční můry naštěstí vzbudíte. Těžko říct, co vedlo Bontonfilm k uvedení takového paskvilu, každopádně ne jen z blockbusterů a klasik je člověk živ (nehledě na to, že Terminátora ani Captaina Americu svým pětiletým dětem pravděpodobně pouštět nebudete), takže se s tím smiřme – jednou z Blu-ray novinek tohoto týdne jsou Zhu Zhu Pets: Kouzelná říše Zhu. Něco mi ale říká, že se budou při jejich sledování vaši potomci cítit Zhu Zhu Zhuleně.

Což ostatně platí i o dalším dětském titulu, v jehož ústřední roli se ztrapňuje Jim Carrey. Ten jednoho dne dostane zásilku, ze které na něho vyskočí digitální tučňáci a nebyl by to samozřejmě správný film o rodinných hodnotách, kdyby se v jeho rámci zprvu negativně vykreslená postava nezměnila ve skvělého muže a otce. Pan Popper a jeho tučňáci kiny jenom prosvištěl. Proč asi.

Další titul z produkce Blu-ray edice se tento týden opět vrací k nemrtvým, místo strašidel z Ozvěn mrtvých to však budou zombies, a to rovnou v pořádném měřítku – chystá se na nás Zombie apokalypsa!

Po V peřině (které nám ve výhledu tak trochu uteklo – vyšlo na začátku měsíce) HCE přichází s dalším 3D Blučkem. Tentokrát je jím nový Barbar Conan, fantasy paskvil, který je docela zábavný, ale nesmírně hloupý. Na rozdíl od původního Conana mu to moderní publikum nebylo schopno odpustit.

To nejlepší samozřejmě na konec. Tento týden u nás totiž vychází podařená komiksárna Captain America, na kterou se již brzy podíváme v samostatné recenzi. „Kápo“ překvapivě zaválel a po Thorovi potvrdil letošní formu marvelovek. Film u nás vychází jak ve 2D verzi, tak ve 3D edici, která navíc přichází v extrémně povedeném steelbooku (viz. profil 3D edice).

Na co se ale HDmagoři těší pravděpodobně nejvíce, je vysokodefiniční premiéra druhého Terminátora. Ta oproti zahraničí přichází rovnou s několikaletým zpožděním, satisfakcí ale budiž alespoň nižší pořizovací cena – v kamenných obchodech sice zůstává na 499,–, pokud si ale počkáte půl roku (ehm … vedle těch několika let už to tolik nezabolí, ne?;), budete si moct druhého Terminátora koupit na novinových stáncích pod štítkem nově vznikajícího Blu-ray Extra (budeme se mu věnovat v samostatném článku), jehož tituly budou k sehnání za 299Kč.

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře