Tuzemské Blu-ray filmy - 47. týden 2008

vydáno 16. 11. 2008 | autor Daniel Felix Hrouzek | sekce Novinky | téma Filmy, Z domova

Tagy: Blu-ray, Bonton, Bontonfilm, Dead Space, Dead Space: Downfall, film, Mrtvý vesmír, Sony Pictures

V nadcházejícím týdnu se má na pultech tuzemských obchodů objevit pouze jeden nový film na Blu-ray. Animovaný sci-fi horor Mrtvý vesmír si teď jako obvykle krátce představíme a budeme se těšit na příští týden, který bude neobyčejně bohatý.

Všechny u nás oficiálně distribuované zahraniční filmy mají české titulky, některé mají i dabing. Tyto údaje budou upřesněny vždy až po osobním ověření, což může nějaký čas trvat. Informace o harmonogramu vydávaných titulů pocházejí z oficiálních materiálů distribučních společností, přesto se termíny i skladba filmů mohou změnit.

Mrtvý vesmír

Mrtvý vesmír (Dead Space: Downfall, 2008) (Blu-ray)

Český název: Mrtvý vesmír

Originální název: Dead Space: Downfall

Rok výroby: 2008

Žánr: Animovaný

Délka: 74 minut (1:14)

Režie: Chuck Patton

Studio: Sony Pictures

Distribuce v ČR: Bontonfilm, a. s. (od 18. 11. 2008)

Horor začíná pro posádku lodi USG Ishimura takto: Během mise na vzdálenou planetu posádka objevuje starý náboženský artefakt a ukládá ho na palubu lodi. Někteří nález uctívají, jiní jím pohrdají. Ve chvíli, kdy se z tajemného předmětu začnou uvolňovat dlouho spící mimozemští vetřelci, je jasné, že se z lodi stává skutečné peklo.

Chaos je neodvratný a masakr nezadržitelný. Brzy mají vetřelci volný prostor k tomu, aby celý svět smetli silou, o které se lidstvu dosud ani nesnilo. Připravte se na znepokojující úvodní kapitoly nové hry od společnosti EA, která díky nové úrovni grafického zpracování posouvá hranice krveprolití a hrůzy. Takový je Mrtvý vesmír.

Technické informace o disku budou doplňovány na stránce s detailem filmu »

Připomínám, že přehled všech připravovaných titulů naleznete v kalendáři filmů, k dispozici je ale také databáze filmů, obsahující všechny u nás dosud vyšlé i připravované tituly.

Důležitá poznámka na závěr: tyto tituly, stejně jako všechny ostatní u nás oficiálně distribuované, jsou vybaveny českou jazykovou podporou – vždy ve formě českých titulků a někdy i dabingu. Pokud tato informace není uvedena v databázi filmů, je to jen proto, že čekám na definitivní upřesnění údajů.

Článek je součástí seriálu Tuzemské Blu-ray filmy »

Uložte si: Pošlete dál:

Nejnovější články

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Kamery do bytu přinesou maximální přehled o vaší domácnosti

Chcete vědět, co se děje u vás doma, když tam právě …

Testovací novinka

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit …

Homepage »

Další Novinky

Komentáře